10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Solutions Architect for Mobile Applications

Att vi kan göra världen lite enklare och roligare med hjälp av teknik och design är något vi på HiQ är övertygade omDet har resulterat i att vi utvecklat samhällsförändrande produkter och tjänster som självkörande lastbilar, möjligheten att övningsflyga utan att lämna marken, swisha pengar eller gå på restaurang och beställa mat med lego. Vill du också vara med och förändra världen? Såklart du vill! 

Nu har vi en superspännande roll med mycket påverkansmöjlighet för dig som vill få möjlighet att kombinera arkitektrollen med coachning av vårt grymma mobilteam och hands-on mobilutveckling. Du kommer vara bryggan mellan flera stakeholders, såsom våra affärsutvecklare, designers, utvecklare, såväl som våra säljare och inte minst våra kunder. Du kommer att vara involverad i PreSales och stötta upp med din tekniska expertis. Kul va!?

Utöver detta kommer du till viss del även själv arbeta i projekt med mobilutveckling som konsult. Du kommer få möjlighet att testa på en mängd olika projekt och branscher och med kollegor inom både tech, design/UX/UI och kommunikation.

Du kommer huvudsakligen att vara placerad i vår in-house avdelning, HiQ Studio.

Häng med oss och skriv mobillösnings-historia med oss!

You are:

Vi tänker att du arbetat hands-on med mobilutveckling i några år och i ledande roll, t.ex. som Tech lead eller arkitekt. Du gillar att coacha andra och har förmåga att förmedla och konkretisera dina tankar och idéer mot såväl kund som utvecklare och designers.

Som lösningsarkitekt förstår du när en lösning bör vara mobilbaserad och inte webbaserad, och tvärtom, och kan förklara det internt och externt. Du förstår mobillösningen i hela ekosystemet bland andra system, integrationer etc. och har koll på Native-utveckling och bryggtekniker såsom Flutter eller Unity.

  You get:

  Att vara HiQare är både utmanande och omväxlande. Vi är alla konsulter vilket innebär att vi i våra projekt hos kund eller in-house får prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Hos oss får du bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya. Med rätt attityd och kompetens bidrar du med värde både i ditt uppdrag och till dina kollegor på HiQ.   

  Tillsammans består vi idag av över 1900 HiQare i fem länder. Hos oss hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till projektledare, agila coacher och designers. Även om våra kompetenser är många och olika så har vi mycket gemensamt – vi tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla... och framför allt – att ha kul på vägen!   

  Vi sätter stor tilltro att du vill vara med och skapa bolaget som vi jobbar på. Detta tror vi att du bland annat gör genom att dela med dig av din kompetens (vare sig det handlar om de senaste ramverken eller i detalj hur en push & pull-rörförstärkare med KT88-rör funkar) och genom att ta dig an uppdrag med ett öppet sinne, nyfikenhet och driv. Vi tror att du trivs i en enkel organisation där korta beslutsvägar och en närvarande chef är viktigt för dig.

  HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQ:are tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :) Det som genomsyrar oss all är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt. 

  Vår rekryteringsprocess ser vanligtvis ut på följande sätt: Första urval > Telefonavstämning > Intervju med Talent Acquisition Partner > Intervju med konsultchef > Kodtest/teknisk intervju > Referenstagning > Erbjudande > Avtalsskrivning

  Hoppas vi ses snart <3 

  Ansök härAnsök här - Chevron
  Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
  PlatsGöteborgArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

  Stipendier

  Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

  Se alla stipendier »

  Lediga Jobb

  Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

  Se lediga jobb »

  Traineeprogram

  Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

  Se traineeprogram »
  Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

  Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.