10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Vill du arbeta för en tryggare värld?

Vi söker dig som vill arbeta med våra kunder inom försvar och säkerhet där vi har flera spännande och väletablerade samarbeten. 

Hos oss utvecklas du självklart i dina uppdrag oavsett om du är junior utvecklare eller senior systemingenjör, bland annat genom möjlighet att lära dig nya tekniker eller tillsammans med dina kollegor delta i olika kompetensgrupper. Majoriteten av våra uppdrag inom försvar och säkerhet finns i Arboga, Enköping och Karlskoga. 

Matchar vi?

Vi är verkligen ett kulturdrivet företag där våra ledord: resultat, ansvar, enkelhet och glädje driver oss framåt. Det är anledningen att vi fokuserar mycket på vem du är. Det är såklart viktigt att du också har erfarenhet inom någon av följande roller eller tekniker för att vi ska vara en bra match: agile coach, systemingenjör, embedded eller C/C++ utvecklare, test och verifiering, IT-infrastruktur eller projektledning.

För dessa roller krävs relevant högskoleutbildning, att du har goda tal- och skrivkunskaper i svenska samt svenskt medborgarskap. 

Om HiQ 

Sedan 1995 har HiQ förenklat världen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. Vi är stolta över att dagligen leverera värde och kvalitét hos våra hundratals kunder, vilket omfattar en mängd varierande och intressanta uppdrag inom flera olika branscher. Vi jobbar med allt ifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.

Att ha kul på jobbet och leverera lösningar utöver förväntningar är vad som driver oss. Det har resulterat i banbrytande produkter och tjänster som till exempel självkörande lastbilar, möjligheten att övningsflyga utan att lämna marken, swisha pengar eller gå på restaurang och beställa mat med lego.

Ja, du hör ju. Spännande, visst?

https://hiq.se/om-oss/

Urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hoppas vi hörs snart!

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsörebroArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.