10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Cybersecurity Consultant

Nu söker vi fler kollegor till vårt Cybersecurity-team på HiQ. Här finns möjligheten att tillsammans med ett starkt team hjälpa intressanta företag, och i förlängningen privatpersoner, att leva i en säkrare digital framtid. På HiQ arbetar vi i framkant med cybersäkerhet, det innebär helt nya tekniska lösningar som utvecklas där säkerhet är viktigt, och med nya regelverk där våra kunder behöver vår expertis både i rådgivning och leverans.

På HiQ finns en möjlighet att vara med och bygga något stort. Det är en lärorik och rolig resa vi har framför oss där vår spelplan är enorm och du kan göra ordentliga avtryck. Vi kommer värdera din erfarenhet och dina tankar om hur vi på bästa sätt kan bygga vidare området. Vi har en bred kundbas där du får möjlighet att testa olika branscher och får uppdrag hos både kunder med ett väletablerat cybersäkerhetsarbete samt hos kunder i kritiska faser där vår erfarenhet är helt avgörande.

Har du flerårig erfarenhet av Cybersäkerhet inom GRC och kanske även har haft ett öra öppet för DORA, CRA, NIS2 eller andra standarder inom området så vill vi gärna berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda, och såklart höra mer om dig och vad du vill göra framåt! Kanske så vill vi samma sak - att skapa en bättre och mer säker digital framtid. Vårt team arbetar inom hela Cybersäkerhetsområdet, så tveka inte att höra av dig, oavsett om du brinner för GRC, Product Security, Penetration Testing eller något helt annat.

 

Om HiQ

På HiQ välkomnas alla typer av kollegor – huvudsaken är att du drivs av utmaningar och är en schysst lagspelare. Vi representerar en mängd olika kompetenser, perspektiv och personligheter – en blandning vi alla drar nytta av varje dag. Frontend-utvecklare, .Net-arkitekter, agila projektledare, BI-utvecklare, UX-designers, ja listan är lång. En fantastisk laguppställning som vi hela tiden utökar med ny energi och kompetens.

På HiQ gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss får du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan. Att alla får vara med och påverka HiQ’s arbetssätt och väg framåt är och har alltid varit viktigt – tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på.

På HiQ har vi alltid fokuserat på två saker framför allt annat. Vi ska vara sjukt duktiga på det vi gör men vi ska också ha jäkligt kul på vägen. Att ha kul på jobbet går hand i hand med bra resultat. HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQare tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :)

Hoppas vi hörs snart!


 

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsStockholmArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.