10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Stackable Software Developer

Hur många annonser för Fullstackutvecklare har du sett på senaste tiden? Annonser som verkar leta efter folk som på ett robotmässigt vis ägnar lika mycket uppmärksamhet på att bli bra på alla nivåer i stacken. Och absolut, robotar... det är framtiden, men eh... Vi letar efter människor, med varierande intressen, som är nyfikna och som fastnar för olika saker och därav blir unika pusselbitar.

Här behöver du inte låtsas. För oss spelar det ingen roll om ett par av nivåerna i din "Fullstack” ser ut som du är ett 20-tal rundor in i en Jengamatch. Chansen är stor att dina starka sidor passar som handen i handsken med någon av oss här.

Dessutom tror vi på att ändå man når bäst resultat och har roligast på jobbet när man både kan komplettera varandras svagheter och lära andra av sina styrkor.

Så stå upp för dina styrkor, och för den delen dina svagheter! Våra konsultledare älskar att lägga pussel som passar ihop och vi är alltid ute efter rätt bit.

Checklist:

Vi tror att det finns många vägar till att bli bra på saker. Hur just du blev så bra som du är, är en del av din unika story. Kanske har du en Akademisk examen i ryggen och kan stå på dina betyg. Kanske tog du en helt annan väg och byggde din grund på en kedja av hackathons eller gjorde namn för dig i demoscenen.

Visar du oss varför du bör få en chans, så lovar vi att vara öppna för att bli övertygade.

Pluspoäng

 • Kodningskunskaper inom Java, C#, Node.js, Angular, React, Vue eller liknande
 • En solid motiverande förklaing om varför det du valt att fokusera på istället för ovanstående är mycket bättre för dig, och oss :)
 • Jobbat med, eller labbat med molntjänster som AWS, Google Cloud, Azure, Heroku etc.
 • Tycker särskillt om presentationslagret som användaren ser och labbar gärna med CSS-animationer, WebGL och liknande tekniker
 • Inte är rädd för att brainstorma och bolla idéer med designers
 • Teamspelare som kan prata likaväl med kund som kollega
 • En ryggsäck full med grymma memes

You Get:

HiQ då? Vi gillar att bygga saker.

Man kan skriva mycket om att förbättra världen och saker som att “forma framtiden genom skapandet av produkter som engagerar, förundrar och som användare blir förälskade i"… men i slutändan handlar det om en sak:

Det är svårt att slå känslan av att skapa något som gör nytta, som gör någons vardag bättre än vad den var igår.

Hos oss kommer du ha möjlighet att bygga saker för både stora och små kunder och projekt. Så oavsett om du drömmer om att vara med och skapa stora projekt som når en bred publik, eller om du brinner för att bygga små specialiserade lösningar så kommer du hitta sådana möjligheter hos oss.

Dessutom så är det viktigt för oss att “Bygga företaget du alltid velat jobba på”. HiQ har en väldigt flexibel företagskultur, även mellan våra olika kontor. Vi är en produkt av individerna som jobbar här och är stolta över att vara en arbetsplats där man känner att man kan vara sig själv.

Du får
 • Bygga saker
 • Lön
 • Pension
 • Någonstans att vara om dagarna
 • Någonstans att hänga på kvällar och helger om man vill
 • Fester, Events, Konferenser & Aktiviteter
 • Kollegor i toppklass
 • Livserfarenheter

Hoppas vi ses snart

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsLinköpingArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.