10 000 kr och 1 Ärs gymkort - Sök Nordic Wellness HÀlsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Vass C#-utvecklare đŸ”Ș

Är du skarpaste kniven i lĂ„dan? Kanske du vill byta kökslĂ„da till nĂ„gonstans som kunde skĂ€rpa dina kunskaper Ă€nnu mer?

Hade en mening om att vi har utmaningar som slipade för att passa dig oavsett om du drömmer om att sÄga dig genom en rustik surdegslimpa eller friktionsfritt glida genom en bit laxfilé varit ett "skarp"hets-skÀmt för mycket?

Ok, ok, men det Ă€r svĂ„rt att lĂ„ta bli. Mer seriöst sĂ„ Ă€r HiQ en lite annorlunda arbetsplats, delvis eftersom vi jobbar uppdragsbaserat, vilket ger mer variation Ă€n pĂ„ de flesta arbetsplatser (och, sĂ„klart eftersom vi inte riktigt Ă€r som alla andra 😉). 

Som konsult fÄr du vara problemlösare, du fÄr vara den saknade pusselbiten. Den som kommer in i en situation dÀr du kan göra skillnad hos nÄgon av vÄra kunder. I olika uppdrag kommer du fÄ möjligheten att omsÀtta och utveckla din kunskap i olika branscher, med olika förutsÀttningar och för att nÄ olika mÄl.

Det Àr ocksÄ hÀr vi tror pÄ att vara lite för mycket, pÄ alla positiva vis. Vi tror pÄ att göra allt vi gör lite mer... oavsett om det Àr konferens, julfest, trivsel eller att vara stolta över att ha dig som kollega.

Dessutom kommer du att bli en del i ett gÀng lik- och oliksinnade HiQ-kollegor att dela idéer, debattera olikheter, uppleva Àventyr och utvecklas tillsammans med? 

LĂ„ter allt detta spĂ€nnande? DĂ„ tycker vi absolut att du ska höra av dig, och snacka lite om din framtid hos oss... kanske över en ☕?

Din bakgrund

Vi tror att det finns mÄnga vÀgar till att bli bra pÄ saker. Hur just du blev sÄ bra som du Àr, Àr en del av din unika story. Kanske har du en Akademisk examen i ryggen och kan stÄ pÄ dina betyg. Kanske tog du en helt annan vÀg och byggde din grund pÄ en kedja av hackathons eller gjorde namn för dig i demoscenen.

Visar du oss varför du bör fÄ en chans, sÄ lovar vi att vara öppna för att bli övertygade.

PluspoÀng

 • Erfarenhet i nĂ„gra av de teknik vi anvĂ€nder; Microsoftstacken C#, .Net mm.
 • Akademisk examen, eller att kunna visa varför din vĂ€g var mycket bĂ€ttre Ă€n det.
 • Gillar att dela med dig av erfarenheter, bĂ„de om det Ă€r saker folk kan lĂ€ra sig av, eller bara kul saker som du gjort eller sett.
 • Teamspelare som kan prata likavĂ€l med kund som kollega
 • Du har en bottenlös sĂ€ck med dĂ„liga pappaskĂ€mt att dra pĂ„ fikat

HiQ dÄ?

Vi gillar att bygga saker.

Man kan skriva mycket om att förbĂ€ttra vĂ€rlden och saker som att “forma framtiden genom skapandet av produkter som engagerar, förundrar och som anvĂ€ndare blir förĂ€lskade i"
 men i slutĂ€ndan handlar det om en sak:

Det Àr svÄrt att slÄ kÀnslan av att skapa nÄgot som gör nytta, som gör nÄgons vardag bÀttre Àn vad den var igÄr.

Hos oss kommer du ha möjlighet att bygga saker för bÄde stora och smÄ kunder och projekt. SÄ oavsett om du drömmer om att vara med och skapa stora projekt som nÄr en bred publik, eller om du brinner för att bygga smÄ specialiserade lösningar sÄ kommer du hitta sÄdana möjligheter hos oss.

Dessutom sĂ„ Ă€r det viktigt för oss att “Bygga företaget du alltid velat jobba pĂ„â€. HiQ har en vĂ€ldigt flexibel företagskultur, Ă€ven mellan vĂ„ra olika kontor. Vi Ă€r en produkt av individerna som jobbar hĂ€r och Ă€r stolta över att vara en arbetsplats dĂ€r man kĂ€nner att man kan vara sig sjĂ€lv.

Du fÄr

 • Bygga saker
 • Lön
 • Pension
 • NĂ„gonstans att vara om dagarna
 • NĂ„gonstans att hĂ€nga pĂ„ kvĂ€llar och helger om man vill
 • Fester, Events, Konferenser & Aktiviteter
 • Kollegor i toppklass
 • Livserfarenheter

 

Just det...

Chansa, sök!

Helt seriöst... Vi vet att det Àr lÀtt att kÀnna att man mÄste ha den perfekta ansökan eller profilen innan man skickar in den, men vi Àr mÀnniskor precis som du. Vi fattar att ens CV inte alltid Àr uppdaterat och att man inte har sina referenser prydligt förberedda nÀr man hittar nÄgot som man skulle velat söka.

Vi Àr ÀndÄ ute efter dig som person, sÄ i vÄr erfarenhet rÀcker det ibland bara med ett samtal för att veta att man hittat rÀtt. Dessutom gÄr det att komplettera sin ansökan senare.. sÄ, tryck pÄ knappen, Àven om allt du har just nu Àr ett "JÀklar vad jag skulle vilja vara en av era kollegor!"

Ansök hÀrAnsök hÀr - Chevron
Ansök hÀrAnsök hÀr - Chevron HiQ Logo
PlatsLinköpingArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb frÄn Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vÄr jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram frÄn Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
GÄ med i KarriÀrnÀtverket för att fortsÀtta FormulÀr stÀng ruta

Du kan nÀr som helst avskriva dig genom att klicka pÄ lÀnken I footer av vÄra mail. För mer information gÀllande vÄr personintegritetspolicy, besök vÄr webbplats.