10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

DevOps Engineer

Vi söker efter DevOps-ingenjörer som delar vår vision att förenkla och förbättra för människor i samhället genom teknik, och vet hur viktigt det är att skapa effektiva utvecklingsprojekt! Vi jobbar både med helhetsåtaganden, där HiQ tillsätter hela team för att leda utvecklingen både in-house och hos våra kunder, och som del i kundens befintliga team.

DevOps-ingenjör hos oss är en omväxlande roll, med arbete på olika nivåer, där du får en chans att delta i våra kunders DevOps-resa utifrån deras mognadsgrad.

För oss är din utveckling i fokus, oavsett om du bara har jobbat några år eller om du är senior inom DevOps. Hos oss utvecklas du självklart i dina uppdrag, där du har möjlighet att lära dig t.ex. nya tekniker och vi jobbar också mycket med det kollegiala lärandet. Det gör vi främst genom våra kompetensgrupper, men också exempelvis genom våra interna kurser i vårt HiCollege.

Matchar vi?

Vi söker dig som blir uttråkad av att göra samma sak två gånger och genast börjar hacka ihop en automatiserad lösning istället. Vi ser gärna att du har automatiserat något som absolut inte behövdes automatiseras! Kanske hemma?

De som jobbar med DevOps på HiQ har för det mesta en kodtung utbildning och jobbat som DevOps-engineer i några år. Därför ser vi gärna att du också har liknande erfarenhet, då vi oftast tar oss an Stockholms mer avancerade uppdrag.
Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av

  • Scripting
  • Säkerhet
  • Monitorering
  • CI/CD-tekniker
  • Containeriseringsverktyg och molnlösningar
  • Automation i produktionsmiljö med många noder
  • IP-nätverk, VPN, DNS, lastbalanserare och brandväggar
  • Seamless/automatiserade byggscript för release management i olika miljöer

Vi ser också gärna att du tidigare byggt sofistikerad infrastruktur med en hög grad av automation och är en förespråkare av infrastructure-as-code.


Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsStockholmArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.