10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Mobilappsutvecklare

Vi har inte många krav men de vi har är viktiga för oss. Vi tänker att du är en lagspelare med varmt hjärta som gillar variation och att testa på nya saker. Vi ser även att du känner igen dig i nedanstående:

  • Minst 5 års erfarenhet av mobilutveckling inom Android och/eller iOS
  • Erfarenhet av att arbeta agilt
  • Talar svenska flytande

Har du erfarenhet av arbete inom automotive är det ett stort plus.

Om HiQ:

Att varaHiQare är både utmanande och omväxlande. Vi är alla konsulter vilket innebär att vi i våra projekt hos kund eller in-house får prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Hos oss får du bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya. Med rätt attityd och kompetens bidrar du med värde både i ditt uppdrag och till dina kollegor på HiQ.   

Hos oss hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till projektledare,agilacoacher och designers. Även om våra kompetenser är många och olika så har vi mycket gemensamt – vi tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla... och framför allt – att ha kul på gen!   

Vi sätter stor tilltro att du vill vara med och skapa bolaget som vi jobbar på. Detta tror vi att dubland annat gör genom att dela med dig av din kompetens (vare sig det handlar om de senaste ramverken elleri detalj hur en push & pull-rörförstärkare med KT88-rör funkar)ochgenom attta dig an uppdrag med ett öppet sinne, nyfikenhet och driv. Vi tror att du trivs i enenkel organisation där korta beslutsvägar och en närvarande chef är viktigt för dig.   

Utöver stor variation i uppdragstyper, härliga kollegor, någorlunda disciplin i Teams-möten kan vi också erbjuda en väldigt spännande resa in i ett nytt HiQ – där vi har ställt in siktet på att bygga norra Europas ledande tech-konsultbolag.  

HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQ:are tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :) Det som genomsyrar oss all är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt. 

Vår rekryteringsprocess ser vanligtvis ut på följande sätt: Första urval > Telefonavstämning > Intervju med Talent Acquisition Partner > Intervju med konsultchef > Kodtest/teknisk intervju > Referenstagning > Erbjudande > Avtalsskrivning

Hoppas vi ses snart <3 

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsGöteborgArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.