10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Säljare och konsultchef

HiQ fortsätter att växa och söker nu säljande konsultchefer som vill vara med och driva utvecklingen av Sveriges grymmaste IT- och Tech-konsultbolag!

På vårt kontor i Stockholm finns Sveriges bästa konsulter inom digitalisering och IT, tillsammans med ett sälj-, affärsutvecklings-och ledargäng i världsklass. Våra kunder är marknadsledande globala aktörer inom en mängd olika branscher fördelade på fyra olika affärsområden: ”Defense, Industry & Mobility”, ”Public”, ”Cyber Security” och ”Finance, Insurance & Retail”.

Vi söker nu heltids-säljare och säljande konsultchefer med ett delat ansvar för sälj och ledarskap till flera av våra affärsområden. Som säljare och konsultchef jobbar du med att utveckla våra affärer hos såväl nya som befintliga kunder, samtidigt som du leder ett växande team av drivna medarbetare till framgång!

Du hanterar allt från komplexa projekt och leveranser till snabbrörliga konsultaffärer, och du jobbar i nära samarbete med övriga säljare och ledare inom affärsområdet. Som chef är du proaktiv i ditt ledarskap och drivs av att skapa rätt förutsättningar för ditt team att prestera och utvecklas. I den här rollen har du också ett stort ansvar för att rekrytera och bygga upp ditt konsultteam, parallellt med att du bygger affären.

Checklista:

Du är en säljare som med din affärsförståelse och kunskap om kunder och marknaden vill ta nästa steg och utveckla ditt ledarskap. För att trivas och prestera i rollen behöver du vara nyfiken, resultatdriven och ha förmåga att förstå (och agera på!) både kunders och medarbetares behov. Du behöver också ha ett stort tekniskt intresse och grundläggande teknisk kunskap för att kunna bygga förtroende och skapa skräddarsydda lösningar. Erfarenhet från sälj- och kundrelationer är också en förutsättning för att du ska kunna ta den drivande roll vi ser framför oss.

Som säljare och konsultchef

 • har du en egen säljbudget
 • ansvarar du för att bygga upp, utveckla och behålla goda kundrelationer och partnerskap
 • ansvarar du för att driva hela försäljningsprocessen, från att identifiera leads till att stänga affären och följa upp kvaliteten i leveransen
 • är du en del av ett team inom affärsområdet och deltar tillsammans med övriga i att utveckla HiQs erbjudande inom området
 • ansvarar du för att rekrytera kompetens inom ditt område till ditt team
 • har du personalansvar och ansvar för att behålla, utveckla och lönesätta konsulter i ditt team
 • är du en proaktiv ledare som är tydlig i din kommunikation och bygger förtroende i teamet
 • är du bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska

Det vi tänker specifikt för dig är att

 • du har erfarenhet från tech-branschen, gärna som säljare eller konsult 
 • du har branscherfarenhet från det affärsområde du söker till
 • du har erfarenhet från att arbeta strukturerat med sälj, särskilt meriterande om du har erfarenhet av att leverera och sälja konsulter och/eller konsultprojekt

Det här är en superspännande möjlighet att få vara med och bygga ett team och affärsområde i Tech-branschens grymmaste konsultbolag. Känns det här som ett perfekt nästa steg för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

You Get:

Tillsammans består vi idag av ca 2000 HiQare i fem länder. Hos oss hittar du allt från marknadens vassaste utvecklare, testare och hackers, till projektledare, agila coacher och designers. Även om våra kompetenser är många och olika så har vi mycket gemensamt – vi tycker om att driva utveckling, att förbättra och förenkla... och framför allt – att ha kul på vägen!  

Vi sätter stor tilltro att du vill vara med och skapa bolaget som vi jobbar på. Detta tror vi att du bland annat gör genom att dela med dig av din kompetens (vare sig det handlar om de senaste ramverken eller i detalj hur en push & pull-rörförstärkare med KT88-rör funkar) och genom att ta dig an uppdrag med ett öppet sinne, nyfikenhet och driv. Vi tror att du trivs i en enkel organisation där korta beslutsvägar och en närvarande chef är viktigt för dig.  

Utöver stor variation i uppdragstyper, härliga kollegor, någorlunda disciplin i Teams-möten kan vi också erbjuda en väldigt spännande resa in i ett nytt HiQ – där vi har ställt in siktet på att bygga norra Europas ledande tech-konsultbolag.

HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQ:are tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :) Det som genomsyrar oss all är viljan och ambitionen att bidra till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. På riktigt.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsStockholmArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.