10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

DevOps or OpsDev

Allsmäktiga människor? 

Nåja, det är kanske något som kan vara svårt att uppnå, men lite på vägen. Viktigast är din personlighet tycker vi, sen utvecklar vi för skicklighet. Kort sagt, din förmåga till IT-trolleri är viktig, men vi vill ha dig för den du är som person.

Din roll
På HiQ Ace tror vi att de bästa teamen skapas genom att rekrytera människor snarare än att tillsätta roller. Vi är alla grymma på det vi gör, men vilka vi är kan ge så mycket mer värde. Att bygga rätt gemenskap, att ha en stor variation av personligheter och typer av människor gör oss starka, kreativa, inspirerade och gör att vi har roligare på jobbet. 

Vi tror att du antingen är en IT-människa med intresse för programmering eller en systemutvecklare som kan sätta upp servrar och kan bota nätvärk. DevOps är vad vi jobbar med och din roll blir att bygga skinande CI-miljöer, CD-pipelines med mera med hjälp av olika verktyg men även lära ut och skapa en kultur av DevOps-metodik hos våra kunder. Som alla våra konsulter är, blir du en HiQ-ambassadör.

Vi är vana att bygga vinnande team och vi tror att du trivs i sådan miljö. Drivs du av höga mål och resultat, är ansvarstagande som person, älskar att förenkla och tycker att kul på jobbet är en självklarhet så har du ett HiQ-DNA.

Checklist:

  • Du har expertkunskap inom systemutveckling eller IT-infrastruktur eller kanske båda.
  • Du brinner för DevOps och tycker att det är kul och spännande med kringliggande teknologier som kan vara relevanta för ditt arbete.
  • Du söker löpande inspiration och delar den med andra och samarbetar väl i korsfunktionella team.
  • Du jobbar engagerat och passionerat och älskar det du gör.
  • Självklart talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

You Get:

På HiQ finns möjligheter att förkovra sig och utbyta erfarenheter med vassa kollegor, både genom utmanande projekt och utbildningsaktiviteter. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! HiQ präglas därför av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet!

Låter det här lockande? Tveka då inte att ansöka redan idag!

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HiQ Logo
PlatsLinköpingArbetsgivareHiQBranschIT/Teknik/Konsult Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.