Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Nytt stipendium för engagerade studenter

Nytt stipendium för engagerade studenter

Karriärföretagen har tillsammans med Unga Aktiesparare lanserat ett nytt stipendium som kan vara perfekt för dig! Syftet med stipendiet är att stödja studenter som engagerar sig utanför sina studier och samtidigt öka intresset för aktier och sparande bland unga i Sverige.

Stipendiet är öppet för dig som studerar vid universitet eller högskola i Sverige och är medlem i Unga Aktiesparare. Detta är en fantastisk möjlighet att både utveckla dina kunskaper om aktiesparande och få erkännande för ditt ideella engagemang.

Ansök här! »

Är du inte medlem hos Unga Aktiesparare? Vi har nu även en rabattkod på 20% för dig som vill bli medlem hos Unga Aktiesparare. Skapa ett konto hos oss för att ta del av rabatten.

Unga Aktiesparare är en oberoende ideell förening som hjälper Sveriges unga att spara och investera smart. Genom föreningens aktiviteter och nätverk får medlemmarna kunskap om finansmarknaden och lär sig investera framgångsrikt. Medlemmar får tillgång till ett brett utbud av aktieutbildningar, events, unika rabatter och förmåner, såsom bankerbjudanden, courtagerabatter och ekonomitidningar.

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss