10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
« Tillbaka

Blueberrys Utlandsstipendium


Blueberrys Utlandsstipendium

Drömmer du om att studera utomlands men känner att ekonomiska hinder står i vägen för din resa mot kunskap och erfarenhet? Vi på Blueberry är stolta över att kunna erbjuda ett stipendium som kan hjälpa dig en bit på traven att förverkliga dina utlandsstudieplaner.

Stipendiet kan du använda för att få ned kostnaden för kursavgiften, finansiera kurslitteratur eller som extra budget till levnadskostnader. Vi tror på att investera i individer och deras utbildning för att främja en globalt medveten och kompetent generation.

Vem kan söka Blueberrys stipendium för utlandsstudier?

Oavsett vilket ämne eller vilken destination du drömmer om, välkomnar vi ansökningar från alla ämnesområden och bakgrunder. Vi uppmuntrar dig att ta chansen och ansöka om vårt utlandsstudiestipendium för att ta ett steg mot att förverkliga dina akademiska och personliga mål.

Ansökningskriterierna är följande:

  • Du är svensk medborgare.
  • Du har sökt till ett program/en kurs på ett college eller universitet utomlands med kursstart under hösten 2024 och har fått ditt antagningsbesked.
    ELLER
  • Du går redan ett program/kurs på ett universitet/college utomlands och fortsätter dina studier under hösten 2024.

Ansökningstiden är från och med 1 Mars till 1 Maj. Stipendiaten tilldelas ett stipendium på 10 000 kr och presenteras av Blueberry och Karriärföretagen.

Lycka till!

Om Blueberry

Blueberry samarbetar nära och långsiktigt med högkvalitativa universitet och högskolor runt om i världen, vilka erbjuder både akademiska och yrkesinriktade utbildningar. Blueberry drivs av en passion för utlandsstudier, grundad på egen erfarenhet och deras hjälp är helt kostnadsfri.

Blueberry fungerar som officiell representant för de utländska lärosäten som de har i sitt utbud och tillhandahåller information och studievägledning om olika universitetssystem, program och kurser. De ger gratis hjälp med hela ansökningsprocessen när du vill studera utomlands, allt från rådgivning till vilka dokument som behövs för ansökan, information om visum samt tips inför boende i utlandet.

Börja din ansökan här

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats.

Läs mer
Sista ansökningsdag01-05-2024Ansökning öppnades01-03-2024PeriodVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.