Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Bond University


Ansök här

Bond University

Stipendium på 30% när du söker en Bachelor Degree via Blueberry.nu. Blueberry hjälper dig också gratis med hela ansökningsprocessen.

Bond University i Australien erbjuder kurser och utbildningar av högsta kvalitet. Universitetet stoltserar med att ha Australiens mest nöjda studenter samt flest lärare per student i hela landet. Det har blivit rankat som Australiens bästa universitet när det gäller studentupplevelse, med konsekventa femstjärniga omdömen under de senaste två årtionden enligt 2023 Good Universities Guide. Trots sitt personliga och mindre universitet, med cirka 6 000 studenter, erbjuder Bond en unik inlärningsmiljö där klasser sällan överstiger 11 elever, vilket skiljer sig markant från många större universitet runt om i världen.

Beläget i den soliga staden Gold Coast, Queensland, har Bond University även blivit erkänt som världens bästa "Beachside University". Här har du möjlighet att studera Study Abroad, kandidat- och masterexamen.

Startat 1989, har Bond University skapat ett modernt campus endast 10 minuter från en av Australiens bästa stränder. Detta campus erbjuder inte bara en inspirerande inlärningsmiljö utan även fantastiska möjligheter för ett rikt socialt liv. Med restauranger, caféer, gym och över 70 olika sportklubbar skapar skolan en atmosfär som delvis påminner om den amerikanska collegekulturen med sportlag och andra gemenskapsaktiviteter.

Gold Coast är känd som en av Australiens mest populära turistorter, och Bond University ger dig möjlighet att uppleva detta dynamiska område genom studier. Det är en plats som erbjuder mer än solsken, långa stränder och surfing - det är även en fantastisk destination för internationella studenter.

Läs mer om Bond University här.

4 anledningar att välja Bond University:

  Stipendium

  International Undergraduate Excellence Scholarship

  Om du har ett snitt på minst 19.2 (utan meritpoäng) på dina gymnasiebetyg och ansöker till en Bachelor’s degree kan du också bli tilldelad International Undergraduate Excellence Scholarship. Detta stipendiet ger 50 % avdrag på på kursavgifterna.

  Studiemedel

  Studierna vid Bond University ger rätt till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Detta innebär att studenter har möjlighet att låna pengar för både kursavgifter och levnadskostnader. Det är viktigt att notera att CSN har fastställt ett maxbelopp för hur mycket du kan låna för kursavgifter per termin. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

  Läs mer
  Sista ansökningsdag31-12-2024Ansökning öppnades01-01-2024PeriodHelårVärde< 40 000 kr
  Se alla stipendier

  Stipendier

  Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

  Se alla stipendier »

  Lediga Jobb

  Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

  Se lediga jobb »

  Traineeprogram

  Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

  Se traineeprogram »

  Bli medlem du också

  som fler än

  31000

  andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

  Bli medlem du också
  08-600 18 00 Skriv till oss
  Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

  🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

  🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

  🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

  🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

  Läs mer om Karriärnätverket här!

  Bli medlemLogga in