Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!
« Tillbaka

Bond University


Bond University

Stipendium på 30% när du söker en Bachelor Degree via Blueberry.nu. Blueberry hjälper dig också gratis med hela ansökningsprocessen.

Bond University i Australien erbjuder kurser och utbildningar av högsta kvalitet. Universitetet stoltserar med att ha Australiens mest nöjda studenter samt flest lärare per student i hela landet. Det har blivit rankat som Australiens bästa universitet när det gäller studentupplevelse, med konsekventa femstjärniga omdömen under de senaste två årtionden enligt 2023 Good Universities Guide. Trots sitt personliga och mindre universitet, med cirka 6 000 studenter, erbjuder Bond en unik inlärningsmiljö där klasser sällan överstiger 11 elever, vilket skiljer sig markant från många större universitet runt om i världen.

Beläget i den soliga staden Gold Coast, Queensland, har Bond University även blivit erkänt som världens bästa "Beachside University". Här har du möjlighet att studera Study Abroad, kandidat- och masterexamen.

Startat 1989, har Bond University skapat ett modernt campus endast 10 minuter från en av Australiens bästa stränder. Detta campus erbjuder inte bara en inspirerande inlärningsmiljö utan även fantastiska möjligheter för ett rikt socialt liv. Med restauranger, caféer, gym och över 70 olika sportklubbar skapar skolan en atmosfär som delvis påminner om den amerikanska collegekulturen med sportlag och andra gemenskapsaktiviteter.

Gold Coast är känd som en av Australiens mest populära turistorter, och Bond University ger dig möjlighet att uppleva detta dynamiska område genom studier. Det är en plats som erbjuder mer än solsken, långa stränder och surfing - det är även en fantastisk destination för internationella studenter.

Läs mer om Bond University här.

4 anledningar att välja Bond University:

Stipendium

International Undergraduate Excellence Scholarship

Om du har ett snitt på minst 19.2 (utan meritpoäng) på dina gymnasiebetyg och ansöker till en Bachelor’s degree kan du också bli tilldelad International Undergraduate Excellence Scholarship. Detta stipendiet ger 50 % avdrag på på kursavgifterna.

Studiemedel

Studierna vid Bond University ger rätt till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Detta innebär att studenter har möjlighet att låna pengar för både kursavgifter och levnadskostnader. Det är viktigt att notera att CSN har fastställt ett maxbelopp för hur mycket du kan låna för kursavgifter per termin. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Läs mer
Sista ansökningsdag31-12-2024Ansökning öppnades01-01-2024PeriodHelårVärde< 40 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.