Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Torrens University


Ansök här

Torrens University

När du söker till Torrens University via Blueberry.nu får du automatiskt 30% rabatt av kursavgiften för kurser eller program inom business, design och hospitality! Söker du program inom hälsa får du 15% rabatt av kursavgiften via Blueberry. Blueberry hjälper dig också gratis med hela ansökningsprocessen.Torrens University är ett av Australiens snabbast växande universitet och fokuserar på att förbereda studenter för arbetslivet. De erbjuder praktiska kurser och program som är noga utvalda för att göra studenter mer relevanta och eftertraktade på arbetsmarknaden. Universitetet är känt för sina flexibla studiealternativ och personliga tillvägagångssätt. De ger också möjligheter till praktik för att hjälpa studenter att komma in på arbetsmarknaden och ha en fördel när de börjar jobba.

Sedan 2013 utgör Torrens University ett partnerskap av flera kända privata högskolor i Australien, inklusive Billy Blue College of Design, APM College of Business and Communication, William Blue College och Australasian College of Natural Therapies.

4 anledningar att välja Torrens University:

  • Prisvärd utbildning
  • Möjlighet att studera på olika campus i Australiens största städer, det finns exempelvis möjlighet att flytta mellan campus om du går en längre utbildning
  • Skolan har bra kontakt med arbetsmarknaden och det finns gott om möjligheter till praktik hos stora företag
  • Fräscha och inspirerande campus som nyligen blivit renoverade

Stipendium

Studiemedel

Studierna vid Torrens University ger rätt till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Detta innebär att studenter har möjlighet att låna pengar för både kursavgifter och levnadskostnader. Det är viktigt att notera att CSN har fastställt ett maxbelopp för hur mycket du kan låna för kursavgifter per termin. Läs om CSN och hur mycket studiemedel du kan få här.

Läs mer
Sista ansökningsdag31-12-2024Ansökning öppnades01-01-2024PeriodVärde< 40 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.