« Tillbaka

WeOptimize Stipendium


Titel

WeOptimize erbjuder ett stipendium på 5 000 kronor till dig som studerar på svensk högskola eller universitet. För att vara berättigad till stipendiet ska du skriva en C- eller D-uppsats. Även du som har planer på att studera utomlands i minst en termin kan ansöka.

När det gäller din ekonomiska framtid spelar utbildning en minst sagt avgörande roll. Personer med akademisk utbildning har generellt sett enklare att hitta jobb samtidigt som deras lönenivå vanligtvis är högre.

Bortsett från möjligheterna att få jobb och en bra lön finns det en rad andra fördelar med att studera på universitets- och högskolenivå. Bortsett från faktakunskaper lär du dig även hur du hittar ny kunskap, problemlösning, ansvarstagande och kritiskt tänkande. Dessa egenskaper kan göra dig till en värdefull tillgång för många arbetsgivare.

Om WeOptimizes Stipendium

WeOptimize driver ett flertal jämförelsesajter med fokus på ekonomi. Vårt mål är dels att hjälpa konsumenter såväl som företag att hitta förmånliga finansierings- och sparalternativ, men också att utbilda våra besökare om privatekonomi i allmänhet.

På vår andra finanssajt går 5 kronor per tecknat avtal oavkortat till välgörande ändamål. Nu vill vi bidra ytterligare genom att dela ut två WeOptimize Stipendium varje år till svenska studenter som behöver lite extra finansiellt utrymme.

Vem kan få stipendiet?

För att kunna få WeOptimize Stipendium måste du:

  • Vara student och svensk medborgare
  • Studera på heltid
  • Skriva en C- eller D-uppsats under vår- eller höstterminen 2022
  • Planera att studera utomlands i minst en termin
Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag30-04-2022Ansökning öppnades:01-01-2022PeriodApril 2022Värde5 000 kr
Se alla stipendier

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.