10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
« Tillbaka

CGI Data Insights Academy

IT/Teknik/Konsult|CGI

Om programmet

Beskrivning av tjänsten
Ser du precis som vi en framtid i digital transformation, data och avancerad analys?

CGI Data Insights Academy är ett utbildningsprogram som ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att lyckas i en karriär som konsult inom detta område!

CGI är ett av världens mest framgångsrika IT-konsultbolag, med över 90 000 anställda globalt varav 4000 i Sverige. Vi hjälper världsledande företag och organisationer att framtidssäkra innovation, ny teknik och skarpa idéer.

I Data Insights Academy får du lära dig av några av de absolut bästa i branschen. Du kommer att få en gedigen utbildning i dataanalys, datavetenskap och maskininlärning. Vi blandar teori och utbildning med kunduppdrag tidigt in i programmet. Om du är en nyfiken och framåtsträvande person som brinner för data och analys – då är Data Insights Academy det perfekta valet för dig!

Data Insights Academy startar den 26 augusti 2024 och sträcker sig över 10 månader. 

Programmet består av tre delar:

  • Sex utbildningsveckor fördelade i Sverige och Danmark tillsammans med våra nordiska kollegor
  • Ett lokalt mentorskap och en personlig utvecklingsplan
  • Utvecklande konsultuppdrag hos kund med stöttning av senior kollega

Kursmoduler kring relevanta teknikområden varvas med utbildning inom konsultmässighet, projektledning och workshopsledning. Du får möjlighet att bygga spetskompetens i ett världsledande bolag och i den mest attraktiva delen av digital utvecklingen.

Programmet har intag till följande orter i Sverige:

  •  Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö 
  • Karlstad

Dina framtida arbetsuppgifter
CGI Data Insights Academy är designat för att ge dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att lyckas som konsult inom data och analys. Vi vill att du ska få en bra start på din karriär och bli framgångsrik inom CGI, detta genom att bygga vårt företag tillsammans med oss. CGI har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Hos oss kommer du att få arbeta i teknikens framkant, med fokus på områden så som Data Warehousing, Business Intelligence, Advanced Analytics, Data Science, Robotics, IoT, AI och Cloud.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi tror att du som söker tar eller nyligen tagit examen inom systemvetenskap eller som civilingenjör, har en KY-utbildning inom området eller annan relevant erfarenhet. Du har ett passionerat intresse för data och analys eller utveckling och programmering inom spel, moln, web, backend, edge, sensorer och databaser. Du är nyfiken på rollen som konsult samt har en vilja att konstant utvecklas och nå nya mål.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och har en professionell nivå av engelska i tal och skrift.

Vill du bli en del av CGI Data Insights Academy?
Vad kul, vi ser fram emot din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Sista ansökningsdatum: 2024-03-30.

Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till programansvarig Anna Andersson, anna.andersson@cgi.com alt. ansvarig rekryterare Kristoffer Johansson, kr.johansson@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


Ansök här
Ansök här
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag30-04-2024Ansökning öppnades:02-02-2024PlatsStockholm, Göteborg, Malmö, KarlstadPeriodStart i Augusti 2024

Se alla traineeprogram hos CGISe alla IT/Teknik/Konsult traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också