10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
« Tillbaka

CGI M3 Talent Program 2023

IT/Teknik/Konsult|CGI

Om programmet

M3 Talent Program – nya talanger som vill starta sin karriär inom affärssystemet Infor M3.

M3 Talent Program är ett förstklassigt program för dig som vill kick-starta din karriär inom ett ledande IT-konsultbolag och arbeta med ett av marknadens mer välprofilerade ERP-system.

Vi söker personer som nyligen avslutat sina högskolestudier eller har maximalt tre års arbetslivserfarenhet. Detta är en fantastisk språngbräda för dig som är i början på karriären och vill arbeta inom affärssystemsområdet (ERP).

I programmet får du:
• Kombinera praktiskt arbete mot kund med djupgående utbildning
• Ta del av både extern och intern utbildning
• Ett tydligt mentorskap
• En individuell utvecklingsplan
• Blir en del av ett internt nätverk som tidigare gått programmet
• Tillsvidareanställning.

Vi bygger vidare på och utvecklar ett framgångsrikt koncept som kombinerar alla dessa komponenter och ger dig bästa möjliga start inom området. Allt för att du ska kunna växa in i rollen som konsult och få en långsiktig karriär där bara dina ambitioner sätter gränsen.

Hos oss kommer du även att arbeta och utvecklas professionellt med några av branschens mest uppskattade och kompetenta kollegor inom ett bolag med global närvaro och som är med och formar framtidens IT-landskap och konsultbranschen i stort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter:

Infor M3 är ett av världens största affärssystem (ERP) där din roll har fokus på både verksamhet och den tekniska IT-applikationen. I rollen som juniorkonsult kommer du att arbeta med ett verksamhetsnära ERP-system som genomsyrar hela kundens organisation. Detta ger dig möjlighet att utvecklas med stor bredd och ger en mycket god insyn i olika processer och funktioner inom ett bolag.

Under ditt första år inom CGI:s M3-enhet kommer du att engageras i olika delar av M3-relaterade kunduppdrag och support för att ge dig en bra bas för vidare specialisering under din framtida karriär hos oss. Detta varvas med ett brett utbildningsprogram.

CGI är sedan många år Alliance Partner med Infor, vilket bland annat ger tillgång till utbildningar och nyheter direkt från Infor, de senaste versionerna av M3 och unik och varierande fortbildning i produkten. Som junior affärskonsult hos oss ger vi en tydlig introduktion och följer kontinuerligt upp på både korta och långsiktiga mål för att ge dig som medarbetare bästa möjliga förutsättningar att lyckas.

Hos oss får du en tydlig utvecklingskurva, ett tydligt, stödjande ledarskap samtidigt som du ingår i ett team med andra som tagit sig an utmaningen som Junior Affärskonsult tidigare år. Vi har med stor framgång utvecklat personer med begränsad arbetslivserfarenhet i rollen och vet att med rätt inställning, både hos oss och dig finns det inga begränsningar.

Kvalifikationer för att lyckas i rollen:

• Relevant högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, ERP, industriell ekonomi eller systemvetenskap
• Flytande svenska och engelska, i tal och skrift. Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling
• Ett intresse för relationsskapande och samarbete
• Ett intresse för relationen mellan människa och teknik
• 0 – 3 års arbetslivserfarenhet

Precis som oss är du lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Stort vikt läggs vid personlighet och inställning.

Vi söker dig som är vetgirig, inte är rädd för att fråga men samtidigt kan söka och ta ställning till information på egen hand när så krävs. Vi söker dig med stor nyfikenhet på din omvärld.

Vill du vara en del av ett team som är nyfiket, där vi stöttar varandra och värdesätter initiativ- och ansvarstagande? Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö vi utvecklar varandra, varje dag.

Som anställd erbjuds du nedan förmånder:

  • Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
  • Work-life balance: Vi erbjuder flexibla arbetstimmar, hybrida arbetsplatser (baserat på kund) för att göra balansen mellan privatliv och arbetsliv smidigare.
  • Member assistance program: För oss är det viktigt att du mår bra! Oavsett om det är stresshantering, vård av nära och kära eller föräldraskap, om du har problem kan du kontakta vår rådgivningsjour dygnet runt och konfidentiellt.
  • CGI Academia & Campus: Livslångt lärande är något vi brinner för. Vår e-learning tjänst erbjuder dig att utvecklas inom ditt eller valfritt område.
  • Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag.
  • Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
  • Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
  • Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
  • Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Mer information om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:
Margit Vilhelmsson, Rekryterare, margit.vilhelmsson@cgi.com eller Maria Ek, konsultchef, maria.ek@cgi.com

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

What you can expect from us:

Insights you can act on

While technology is at the heart of our clients’ digital transformation, we understand that people are at the heart of business success.

When you join CGI, you become a trusted advisor, collaborating with colleagues and clients to bring forward actionable insights that deliver meaningful and sustainable outcomes. We call our employees “members” because they are CGI shareholders and owners, and, as owners, we enjoy working and growing together to build a company we are proud of. This has been our Dream since 1976, and it has brought us to where we are today—one of the world’s largest independent providers of IT and business consulting services.

At CGI, we recognize the richness that diversity brings. We strive to create a work culture where everyone belongs, and we collaborate with clients in building more inclusive communities. As an equal opportunity employer, we empower all our members to succeed and grow. If you require an accommodation at any point during the recruitment process, please let us know. We will be happy to assist.

Ready to become part of our success story? Join CGI—where your ideas and actions make a difference.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdagBli en del av framtidens konsultverksamhet: M3 Consultants traineeprogram - ansökningarna är stängda för tillfället, men vi kommer tillbaka starkt om ett årAnsökning öppnades:Bli en del av framtidens konsultverksamhet: M3 Consultants traineeprogram - ansökningarna är stängda för tillfället, men vi kommer tillbaka starkt om ett årPlatsMalmöPeriod

Se alla traineeprogram hos CGISe alla IT/Teknik/Konsult traineeprogramSe alla traineeprogram

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också