Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Boosta dina Linkedin skills

Lär dig skillsen som gör dig proffsigare, mer synlig och aktiv på LinkedIn. Ta del av vårt webbinarium som leds av Charlotte Hågård, Sveriges mest framstående LinkedIn och Karriär-expert, där du kommer lära dig att bygga ett personligt varumärke och boosta din LinkedIn. Att ha en proffsig LinkedIn profil och hänga med i trender och förändringarna på LinkedIn är idag ett måste när du ska söka jobb, bygga upp din karriär eller hitta nya kunder och medarbetare. Möjligheterna är oändliga - om du är aktiv! Klicka på knappen nedan för starta webbinariet.

Se webbinariet nu »Spelas upp i webbläsaren

Längd:45 min

Arrangör:Karriärföretagen


Lär dig skillsen som gör dig proffsigare, mer synlig och aktiv på LinkedIn. 

Ta del av vårt webbinarium som leds av Charlotte Hågård, Sveriges mest framstående LinkedIn och Karriär-expert, där du kommer lära dig att bygga ett personligt varumärke och boosta dina LinkedIn skills. Att ha en proffsig LinkedIn profil och hänga med i trender och förändringarna på LinkedIn är idag ett måste när du ska söka jobb, bygga upp din karriär eller hitta nya kunder och medarbetare. Möjligheterna är oändliga - om du är aktiv! 


Föreläsningen vänder sig både till dig som är student, nyexaminerad, arbetssökande såväl som företagare och seniora medarbetare och är proppat med praktiska tips och nyheter som hjälper dig att stå ut ur mängden på LinkedIn!


Arrangör: Karriärföretagen
Kostnadsfritt för medlemmar i vårt KarriärnätverkDu kommer få ta del av:

5 framgångsfaktorer för ditt personliga varumärke

10 steg för att skapa en proffsig profil

5 nätverkstips på LinkedIn

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är en av Sveriges bästa karriärcoacher och LinkedIn expert. Hon har medverkat i tidningar, flertal TV program, är författare till flera bästsäljande karriärböcker och har coachat flera tusen personer under sin karriär.

Dela eventet!

Facebook X LinkedIn Pinterest Clipboard Email
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss