101 traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

101 traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Nu har vi över 100 (ja faktiskt exakt 101) traineeprogram på vår hemsida från Sveriges attraktivaste arbetsgivare! Flera av programmet har öppnat ansökningarna för 2023 och har du tänkt söka traineeprogram 2023 börjar det bli dags att göra din ansökan. Traineeprogram är ett bra sätt för dig som är nyexaminerad student eller young professionals och som vill skaffa dig erfarenhet inom ditt önskade yrke.

Traineeprogram kan skilja sig bland olika företag, men oftast innebär det en anställningsform där man blandar praktik och teori och att du som trainee får ta dig an case och arbetsuppgifter på företaget, lära dig verksamheten från grunden med stöd och coaching av mentorer och seniora kollegor vilket ger goda chanser till en trygg och rolig start på karriären. Flera undersökningar visar att de som gått traineeprogram snabbt accelererar inom företaget de jobbar på. 

Alla traineeprogram hos oss drivs av ett certifierat Karriärföretag, vilket garanterar en attraktiv arbetsplats och en god start på karriären. Kolla in alla traineeprogram här.

Gå med i Karriärnätverket för att inte missa fler nyheter.

Gå med »