Är du eller känner du vår nya Ambassadör?

Vi erbjuder dig extraknäcket som både ser bra ut på ditt CV och där du får representera Sveriges främsta arbetsgivare på din skola! 


Vilka är Karriärföretagen?
Sedan 2011 har vi granskat landets ledande företag och organisationer för att finna de arbetsgivare som kan erbjuda de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.


Vår lista över Sveriges främsta arbetsgivare kommer ut en gång per år och arbetsgivarna på listan har rätt att använda vår utmärkelse; emblemet ”Karriärföretag”.


Vi på Karriärföretagen är mitt uppe i en process för att utöka vårt befintliga ambassadörsnätverk – ett nätverk för att du som student ska vidga ditt kontaktnät och på ett framgångsrikt sätt komma i kontakt med Sveriges främsta arbetsgivare. Vi ser vikten av att, tillsammans med drivna studenter, lyfta Sveriges Karriärföretag ute på universiteten och förstärka deras varumärken i en miljö som andas framtid.


Vad innebär det att vara Ambassadör?
Som ambassadör för Karriärföretagen behöver du studera på en högskola eller ett universitet och vid olika tillfällen kommer du att representera oss – allt ifrån ”företagsdagar” vid ditt universitet till att medverka på event och kampanjer samt andra marknadsföringsinsatser under året. Du kommer även vara en del av att få in ansökningar till Karriärstipendiet. Mycket av ambassadörsrollen sker även digitalt genom att exempelvis publicera i kår- och studentgrupper.


Ambassadörsrollen omfattar ca 15 h/per termin och för att bli ambassadör behöver du studera på ett Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola.


Vi kommer att ha en årlig Ambassadörsträff i Göteborg där ambassadörer från hela Sverige träffas för en inspirationsdag med workshop. Syftet är att ge er de redskap ni behöver för att känna er redo för uppdraget. (Frivillig att närvaro).


Vad erbjuds du som Ambassadör?


Låter det som något för dig, eller känner du rätt person?
Fyll i din email nedan så hör vi av oss inom kort!


Bifoga ditt CV*
Bifoga personligt brev