Caroline Pettersson – Kommunikationsansvarig Stockholm

Berätta om ditt jobb!

Som marknads- och kommunikationsansvarig på Stena Fastigheter i Stockholm är jag ansvarig för all vår kommunikation och marknadsföring i Stockholm, både internt och externt. Jag är med och arbetar fram våra kommunikations- och varumärkesstrategier, och ser sedan till att de framtagna strategierna efterföljs i de kanaler som används. Det är både ett strategiskt och operativt arbete, och blandningen är det roligaste!

Hur har din väg till Stena Fastigheter sett ut?

Jag började på Stena Fastigheter i augusti 2017 som marknadsansvarig för Stena Fastigheters bostadsaffär. Sedan förra hösten (2019) har jag rollen som marknads- och kommunikationsansvarig på Stena Fastigheter i Stockholm. Känns väldigt kul att kunna få utvecklas inom bolaget. Innan jag började på Stena Fastigheter var jag Kommunikationsansvarig på Castellum, region Sthlm-Norr. Jag har sedan jag började arbeta efter studierna hållit mig inom fastighetsbranschen (Den är ju så kul!) där kommunikation och marknadsföring alltid har varit det jag brunnit för även om jag testat roller inom exempelvis förvaltning och uthyrning. Min utbildning grundar sig i en KY-utbildning inom Företagande och Ledarskap med inriktning på marknadsföring, denna har jag sedan byggt på med utbildningar och kurser på exempelvis Stockholms universitet och Berghs school of communication etc.

Vad är det bästa med ditt arbete?

I det stora är det att få vara med och med omtanke utveckla och förvalta våra områden där vi skapa trevliga och trygga boendemiljöer. I min vardag på kontoret är det att mina arbetsuppgifter är så väldigt varierande och att jag får möjlighet att låta kreativiteten flöda.

Hur är Stena F som arbetsgivare?

Stena Fastigheter är ett bolag med tydliga värderingar vilket underlät att jag både får ta ansvar men har stöd när jag känner mig osäker. Det är ett härligt arbetsklimat med andra ord, vilket är viktigt – att ha kul på jobbet!