Emil Ahldén – Biträdande projektledare

Berätta om ditt jobb!

Jag arbetar idag som Biträdande Projektledare, där jag är länken mellan hyresgäst, entreprenör och beställare i våra större ROT projekt. I dessa större projekt arbetar jag mycket mot kund, gällande det juridiska och kommunikativa inför att renoveringen skall utföras i deras etapp. Förvaltningen stöttar jag även upp genom att driva mindre projekt i deras fastigheter. Detta kan vara konvertering av mindre lokal till lägenhet, men kan även vara byte av hiss, postboxar, passagesystem, digitala, bokningstavlor m.m. Idag arbetar jag med ett digitaliseringsprojekt i våra fastigheter i Malmö, Lund och Lomma. Där vi vill koppla upp samtliga tvättstugor mot vår hemsida, så man som hyresgäst kan boka tiderna digitalt hemifrån.

Hur har din väg till Stena Fastigheter sett ut?

Jag läste fastighetetsföretagande 2013 till 2016 på Malmö Högskola. Under mina studier sommarjobbade jag på Stena Fastigheter i Malmö som Arbetsledare och fick här min första inblick i bolaget. Efter mina studier arbetade jag något år på ett större fastighetsbolag som ombyggnadssamordnare/uthyrare, men har sen 2019 arbetat på Stena Fastigheter som Biträdande Projektledare.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Att få vara med och påverka upprustningen av våra fastigheter från tidiga projektskeden till färdig produkt och få se våra områden växa fram. Men även den personliga resan man gör utvecklings och kunskapsmässigt i bolaget, är riktigt roligt att vara en del av!

Hur är Stena F som arbetsgivare?

Det är en mycket bra arbetsgivare. Jag känner att jag får möjligheten att utvecklas inom bolaget och att bolaget verkligen satsar på mig! Stämningsmässigt på våra kontor så upplever jag det som att det finns en stark teamkänsla, kollegor mellan. Stena är ett av Sveriges största fastighetsbolag men känns samtidigt som det där mindre familjära fastighetsbolaget.