Karriärmöjligheter inom DSV

DSV är ett företag med en mängd utvecklings-möjligheter. Vägarna in på företaget är många och väl inne kan man söka sig vidare till olika avdelningar och befattningar.

Anton Berglund började på DSV Road som trafikledare 1 år efter gymnasiet. Tre år senare avancerade han till gruppledare för storkunder som Carlsberg och Spendrups. 2014 blev han vid 23 års ålder erbjuden tjänsten som Partigodschef i Västerås med ansvar för personal, resultatuppföljning, förhandlingar m.m. på Partigodscenter Västerås.

"Det finns väldigt stora utvecklingsmöjligheter inom DSV utan krav på långa utbildningar vilket är lite speciellt för transportbranschen. Trivs man med transportfrågor kan man komma hur långt som helst. Det handlar om att göra det lilla extra och hitta egna lösningar som gynnar DSV och våra kunder. Vill du något så kan du bli något på DSV."

- Anton Berglund, Part load Manager
_______


Marie Hedin började på ekonomiavdelningen på DSV Road. Efter 6 år flyttade hon till Borås och blev erbjuden en tjänst som produktionschefs-assistent på DSV Solutions. 2012 avancerade Marie till produktionsledare för ca 100 anställda.

"Jag trivs jättebra på DSV. Jag har gett mycket och fått mycket tillbaka. Enligt min erfarenhet är det inte alltid uppåt som är det bästa för karriären. Ibland kan ett steg åt sidan leda till nya möjligheter och för min del har jag utvecklats genom att flytta till Borås och byta från DSV Road till DSV Solutions, vilket känts väldigt enkelt. DSV är DSV oavsett på vilket bolag man jobbar."

-Marie Hedin, Production Manager

_______


Martin Ericsäter började på DSV Air & Sea år 2006 då han jobbade med bokning, uppföljning av sändningar och förbättringsförslag hos en av företagets kunder, samtidigt som han läste till en magisterexamen i logistik på KTH. När studierna var avklarade erbjöds han arbete som säljare mot större och större kunder.
2012 blev Martin ansvarig för inköp och produktutveckling på DSV Air & Sea och utsågs kort därpå till Procurement manager med ansvar för inköp och leverantörsrelationer.

"Jag har hela tiden haft ambitionen att utvecklas i mitt arbete och genom en bra dialog med vår ledning har jag fått möjlighet att avancera i takt med mina erfarenheter. När jag uttryckt önskemål om nya utmaningar har man lyssnat, vilket jag finner väldigt positivt."

-Martin Ericsäter, Procurement Manager