Nordnet har röstats fram som branschbäst av svenska IT-studenter

Nordnet har i Universums undersökning av mest attraktiva arbetsgivare 2017 (Företagsbarometern) röstats fram som branschbäst av svenska IT-studenter. Läs om Johan som efter sommarjobb på Nordnet under studierna på KTH nu har påbörjat en heltidsanställning på bolaget som utvecklare.

Namn och ålder
Johan Kitti Söderberg, 29 år

Utbildning
Civilingenjör i medieteknik och master i datalogi, KTH. Pluggat totalt fem år, blev färdig i början av 2017.

Karriär på Nordnet
Jag har jobbat extra tre somrar på Nordnet som utvecklare under mina studier. Efter utbildningen blev jag erbjuden ett heltidsjobb och började i mars 2017 som Software Developer. Det team jag jobbar inom heter Trading, och fokuserar som namnet antyder på att utveckla produkter inom aktiehandel.

Kulturen på Nordnet
Jag fick väldigt bra erfarenheter av Nordnet från sommarjobbet, och ville därför fortsätta arbeta här. Det finns många trevliga och prestigelösa människor på Nordnet, och det är viktigt för mig. Man kan ta tag i vem som helst hela tiden och be om hjälp, och alla samarbetar på ett bra sätt. Det är spännande tider just nu för Nordnet som företag. Det finns ett stort fokus på tech inom bolaget, och det tror jag är ett måste för att vara framgångsrik som bank idag.