AdvaniaIT/teknik/konsult

MotivationAdvania är en etablerad arbetsgivare som erbjuder goda karriärmöjligheter för den yngre målgruppen. Här kan man utvecklas och få bra stöd i sin karriär. I en spännande bransch har Advania byggt upp ett employer brand som är unikt. Med sitt stora engagemang ser vi att Advania utvecklats och därmed tar en tydlig position som en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media


💜 Vill du vara med och utveckla framtidens IT-tjänster som för samhället framåt?

💜 Tycker du om att arbeta i team och vill du få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister?

💜 Är du redo att kickstarta din karriär inom IT/Tech och samtidigt ha en trygg onboarding?

Känner du ”ja, absolut!”? Då tror vi att Advanias traineeprogram Advance är rätt för dig! Läs mer och ansök här.

 

Träffa Jeng som gick vårt traineeprogram Advance 2021/2022. Varför valde Jeng Advania, vad är roligast med att jobba här och hur är kulturen?

 

Läs gärna mer om vårt traineeprogram här.

Vi erbjuder dig 💜

Läs gärna mer här om hur det är att jobba på Advania och lär känna några av våra härliga medarbetare

Varför Advania?

Vi arbetar ständigt med att samla och utveckla de absolut bästa i branschen. De vårdar vi dagligen. Det är vår passion.

Jobba med individer som kan

Hos oss omges du av kompetenta, jordnära och hjälpsamma kollegor som är riktigt duktiga på det vi gör. Vi delar kompetens och stöttar varandra.

Uppdrag i framkant

Vi har riktigt roliga och utmanande uppdrag och projekt. Vi får påverka, designa och hitta innovativa lösningar som driver våra kunders affär framåt.

Vi trivs på jobbet

Vår kultur bygger på engagemang, intresse och frihet under ansvar. Vi tror på en platt organisation med ett agilt arbetssätt, flexibilitet och en familjevänlig arbetsplats.

Vi gör det enkelt att växa med IT

Vi för samman människor, bygger en bättre skola, utvecklar morgondagens resande och får företag att växa snabbare. Vi skapar mervärde för våra kunder genom professionalism, kompetens och partnerskap. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att arbeta smart och med genomtänkta IT-lösningar förenklar vi deras vardag. Det är vi bäst på.

IT med ett mänskligt ansikte

Äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar utgör Advanias företagskultur.

Advanias företagskultur är något vi håller i det närmaste heligt och den är absolut vår viktigaste nyckel till framgång. Alla som jobbar här ska kunna känna sig stolta över att vara en del av Advania.

Våra fantastiska medarbetare, vår decentraliserade affärsmodell och vårt entreprenörsdrivna arbetssätt speglar vår företagskultur. Att fortsätta värna vår kultur är vårt gemensamma ansvar. För att vi ska kunna vårda vår unika företagskultur ska alla ledare och medarbetare känna både ägandeskap och mandat att göra vad de kan för att våra kunder ska fortsätta vara nöjda och växa tillsammans med oss.

Bilder

Följ Advania på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida