AdvaniaIT/teknik/konsult

MotivationAdvania är ett företag som med ett gediget employer branding-arbete skapat en väldigt attraktiv arbetsplats. Genom att visa på en familjär företagskultur och ett imponerande rekryteringsarbete kan vi konstatera att Advania ligger i framkant inom sin bransch. Med fokus på spetskompetens och mångfald lockar Advania till sig Sveriges talanger.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi gör det enkelt att växa med IT

Vi för samman människor, bygger en bättre skola, utvecklar morgondagens resande och får företag att växa snabbare. Vi skapar mervärde för våra kunder genom professionalism, kompetens och partnerskap. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att arbeta smart och med genomtänkta IT-lösningar förenklar vi deras vardag. Det är vi bäst på.

Vi erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

IT med ett mänskligt ansikte

Äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar utgör Advanias företagskultur.

Advanias företagskultur är något vi håller i det närmaste heligt och den är absolut vår viktigaste nyckel till framgång. Alla som jobbar här ska kunna känna sig stolta över att vara en del av Advania. Våra fantastiska medarbetare, vår decentraliserade affärsmodell och vårt entreprenörsdrivna arbetssätt speglar vår företagskultur. Att fortsätta värna vår kultur är vårt gemensamma ansvar. För att vi ska kunna nära vår unika företagskultur ska alla ledare och medarbetare känna både ägandeskap och mandat att göra vad de kan för att våra kunder ska fortsätta vara nöjda och växa tillsammans med oss.

Varför Advania?

Vi arbetar ständigt för att möta och utveckla de absolut bästa talangerna i vår bransch. Vi tar hand om våra medarbetare dagligen. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla delar samma värdegrund, trivs och utvecklas. Det är vår passion.

Träffa Jeng som går vårt traineeprogram Advance 2022/2023. Varför valde Jeng Advania, vad är roligast med att jobba här och hur är kulturen?

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Kolla in jobb.advania.se.

 

Bilder

Följ Advania på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida