AMF FastigheterBygg/anläggning

MotivationMed en support och stort engagemang för sina kollegor presterar AMF Fastigheter gällande sitt Employer Branding arbete. Ett individuellt driv, och utvecklingsmöjligheterna är enorma. Med ett gemensamt mål i organisationen fortsätter AMF Fastigheter att bemöta nutidens och framtidens behov av kompetens.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Att jobba hos oss

AMF Fastigheter är en dynamisk och innovativ arbetsplats, samtidigt som vi är en långsiktig och stabil fastighetsägare.

Här jobbar vi som har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen men även vi som har erfarenheter från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring verksamheten, våra kunder och oss själva.

Vad vi söker hos en framtida kollega

Eftersom vi är ett fastighetsbolag där vi själva äger och förvaltar våra fastigheter tar vi aktiv del i våra hyresgästers vardag. Men att jobba hos oss handlar inte enbart om förvaltning. Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både staden, samarbeten med andra och oss själva.

Vi drivs av att skapa moderna arbets- och handelsplatser som ger staden liv. Samtidigt som vi vill vara med och utveckla Stockholm som stad och branschen i stort. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som inte bara påverkar oss som jobbar här, utan alla som bor, jobbar, handlar och lever i staden.

Mer bra saker du får när du jobbar med oss

Lediga jobb


AMF Fastigheter | Stockholm

Trainee inom fastighetsteknik

AMF Fastigheter | Stockholm

Praktik inom fastighetsteknik höst 2023

AMF Fastigheter | Stockholm

Fastighetstekniker

Följ AMF Fastigheter på sociala medier

TwitterLinkedInWebbsida