B3 ConsultingIT/teknik/konsult

MotivationB3 Consulting Group har en av Sveriges starkaste företagskulturer. Deras familjära och varma arbetsplats är både imponerande och inspirerande. Det är tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgångar. Med exempelvis en stor satsning på medarbetarnas hälsa genomför de årligen 144 Wellness-aktiviteter. B3 Consulting Groups engagemang är utöver det vanliga och varje dag blir man överraskad över hur imponerande deras employer branding-arbete är.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till B3 Consultings karriärsida

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag inom IT och management. Vi hjälper företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Hos B3 möter du konsulter med spetskompetens, driv och förmåga att leda större förändringsprojekt. Den starka företagskulturen präglas av kundfokus, entreprenörskap, lärande och konsulternas ständiga utveckling. Idag är vi närmare 650 medarbetare och omsättningen 2020 uppgick till 851,4 MSEK. Vi finns på 11 orter i Sverige och i Polen.

B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer. Tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både inom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation.

Vår filosofi

B3 Consulting Group startade 2003 under namnet B3IT. Målet var att bli Sveriges bästa IT-konsultbolag för våra uppdragsgivare, för våra konsulter och för våra investerare. En ambition vi hållit fast vid genom åren.

B3 har en tydlig profil; erfarna medarbetare med helhetssyn och drivkraft. Experter som älskar att lösa problem, fånga nya idéer och genomföra kloka strategier. Med erfarenhet från många olika projekt är det helt enkelt lättare att förstå vad som behöver göras och hur det ska gå till. För B3 är tillväxt ett medvetet vägval och varje medarbetare som kommer in bidrar med kompetens, erfarenhet, och ambitioner.

Vår medarbetarfilosofi är enkel, vi litar på varandra. Här råder stor individuell frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling. Vi månar om en levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran utan även en kul tid tillsammans. Vi vet att passion, metoder och förmåga är det som till slut avgör resultatet.

Vi gillar olika

Hos B3 möter du närmare 650 erfarna medarbetare som arbetar inom en rad olika yrkesroller, från fullstackutvecklare och arkitekter till upphandlingsjurister och förändringsledare. Vi värdesätter olika bakgrunder och erfarenheter för att skapa så slagkraftiga team som möjligt.

Olikheter, energi och erfarenhet är tre av nyckelorden i vår varumärkesplattform och en självklar del av hur B3 arbetar. Vi tror på en öppen och inkluderande företagskultur där alla har ett lika värde och allas olikheter berikar.

Artiklar

Medarbetare

Sandra Siewert

FRONTENDUTVECKLARE B3 THIRD BASE
Läs intervjun med Sandra

Följ B3 Consulting på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida