Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

BrixlyBygg & Anläggning

MotivationBrixly har utsetts till ett Karriärföretag tack vare sitt engagemang för att forma en stimulerande arbetsmiljö. Med fokus på att ständigt utveckla och stödja sina anställdas kompetens skapar Brixly en plats där mångfald och innovation uppmuntras. Dess dedikation till att leverera högkvalitativa lösningar gör Brixly till en attraktiv arbetsgivare som inspirerar till professionell tillväxt och personlig utveckling.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi utgår från tre ord: laganda, ansvar och personlighet. De ger oss riktning och mening på vår resa framåt. Vi är branschens starkaste lag, vi tar ansvar för varandra och andra och vi är enkla och tydliga oavsett roll; som partner, kollega och arbetsgivare.

Vi har ett starkt och brett erbjudande och den mesta och bästa lokala närvaron av alla byggbolag på vår marknad. Det ger en närhet, långsiktighet och trygghet för våra kunder och samarbetspartners.

Trygghet och långsiktighet är också viktigt i vår strävan att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi sätter en ära i att arbeta med egen fastanställd personal, våra Brixare. Deras engagemang, laganda och ansvarskänsla gör att vi kan hålla en hög och jämn kvalitetsnivå över tid.

Vi sätter människan främst. Alltid. Oavsett om det handlar om våra kunder, de som bor och jobbar i de hus och fastigheter vi bygger, om Brixarna, de vi sponsrar eller de som går våra utbildningar. Människan och laget, inget är viktigare än det. Därför är vårt viktigaste budskap:

Vi bygger för människor.

LAGANDA – det är individer som skapar vårt starka lag

ANSVAR – vi gör som vi säger och håller vad vi lovar

PERSONLIGHET – vi är stolta yrkespersoner som är enkla att ha att göra med

Bilder

Följ Brixly i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss