DanoneDetaljhandeln

MotivationDanone är ett spännande företag med starka etiska värderingar som är verksamma på global nivå. Med en gemensam genuin passion för sitt arbete stärker det företagskulturen kombinerat med de goda karriärmöjligheter som finns. Med bra känsla för kommunikation skapar Danone fantastiska berättelser och lägger stort fokus på att kärnvärderingarna genomsyrar hela företaget. Danone är helt klart en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Danones karriärsida!

Danone är en ledande multi-lokal producent av mat och dryck inom tre hälsobaserade och snabbt växande produktkategorier: mejeri- och växtbaserade livsmedel, vatten och medicinsk nutrition. Vår mission är att förse så många människor som möjligt med hälsosam mat. Danones vision “One Planet One Health”, som försöker inspirera till ett hälsosammare och mer hållbart sätt att äta och dricka, lyfter fram synsättet och övertygelsen att människors och planetens hälsa är nära sammankopplade.

Danone har funnits i Sverige sedan 1999 och erbjuder en blandning av internationellt kända och lokala varumärken såsom Alpro, ProViva, Actimel, Activia och Danonino.

Danone har kontor i alla de nordiska länderna och har runt 500 anställda. Produktionsanläggningen i Lunnarp på Österlen är Danones första fabrik i Sverige har funnits sedan 2010. Fabriken har tillverkat hela sortimentet av den unika probiotiska fruktdrycken ProViva sedan 1994 och sedan 2020 tillverkas även delar av Alpros växtbaserade sortiment i fabriken. Danone har mer än 100 000 anställda världen över och säljer produkter i 120 länder.

Jobba på Danone

EN VISION, ETT ÅTAGANDE

Ända sedan tidigt 1970-tal har den här övertygelsen om att vara ett annorlunda företag lett till att vi utvecklat en helt egen kultur. Detta påverkar sättet företaget leds på, där vi kombinerar både affärsmässighet och starka etiska värderingar.

FYRA KÄRNVÄRDERINGAR

Oavsett om det är i butiker, vid produktionslinjer eller i kontakten med våra underleverantörer visar våra 100 000 anställda samma öppenhet, samma vilja att dela och samma genuina passion för sitt arbete.

  • Humanism – Delning, Ansvar, Respekt för andra.
  • Öppenhet – Nyfikenhet, Snabbrörlighet, Dialog.
  • Närhet – Tillgänglighet, Äkthet, Empati.
  • Entusiasm – Mod, Passion, Aptit.

För att se alla lediga jobb på Danone i världen – gå till http://jobs.danone.com/

Följ Danone på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida