10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!

Elajo

MotivationElajo är en eftertraktad arbetsgivare som sticker ut genom sitt dedikerade fokus på medarbetarnas utveckling och trivsel. Genom att erbjuda en inkluderande och stöttande arbetsmiljö skapar de en positiv företagskultur som präglas av samarbete och engagemang. De investerar i sina anställdas kompetens och karriärer, vilket ger möjligheter till professionell tillväxt och utveckling inom företaget. Elajo är inte bara en arbetsplats, utan en plats där medarbetarna känner sig uppskattade och har potentialen att nå sin fulla potential. Det är dessa faktorer som gör Elajo till en attraktiv arbetsgivare som drar till sig talangfulla och passionerade medarbetare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vill du vara med och utveckla morgondagens Elajo?

Vi vet att Elajos framgång är beroende av medarbetarnas trivsel och inställning till arbetet. Vi är övertygade om att en platt organisation skapar ansvar, utveckling och engagemang hos våra medarbetare.

Med våra ca 800 medarbetare är Elajo en stor tjänsteorganisation där våra medarbetares kunskaper, erfarenheter och engagemang är vår absolut största tillgång.

Vi vill att våra medarbetare ska uppleva sin arbetsplats som säker och hälsosam och därigenom känna arbetsglädje, gemenskap och trygghet.

Utveckling av medarbetare, ledare och organisation

Individuella utvecklingsplaner och medarbetarundersökningen Great Place To Work är två viktiga verktyg i vår strategiska kompetensutveckling och för att utveckla dig som medarbetare och för att vi ska ha det bättre på jobbet. Årligen genomför vi vårt uppskattade ledarforum.

Att arbeta säkert eller inte alls

Det är en grundstomme i Elajos säkerhetsarbete där vi genom löpande utbildning och uppföljning värnar om ett säkert arbetsklimat för våra medarbetare och där alla medarbetare är delaktiga i vårt löpande förbättringsarbete. Vår säkerhetskultur benämner vi STARK.

Vi vill inte bara att våra medarbetare ska uppleva sin arbetsplats som säker utan även som hälsosam och därigenom känna arbetsglädje, gemenskap och trygghet.

Vi är Elajo

Med stolta anor sedan 1958 är vi ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag. Genom vår samlade kompetens, hos våra ca 800 medarbetare, kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra affärsområden El & EnergiteknikMekanik och Technology Solutions

Företaget omsätter närmare 1 miljard och finns idag representerade på närmare 36 orter, vilket gör att vi kan kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. 

Det är vi stolta över.

Lediga jobb


Elajo |

Programmerare för Smart El-koll och Energieffektivisering - Elajo Vetlanda

Elajo |

Programmerare för Smart El-koll och Energieffektivisering - Elajo Bredaryd

Elajo | Helsingborg

Säkerhetstekniker till Helsingborg

Elajo |

Examensarbete inom Hållbarhetsrapportering och CSRD

Stipendier


10 000 kr

Elajos gymnasiestipendium

Följ Elajo i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss