Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Elajos gymnasiestipendium


Få mer information om stipendier och ansökningstider

Elajos gymnasiestipendium

Ta chansen att vinna Elajos nya gymnasiestipendium (värde 10.000 kr). Detta är en satsning tillsammans med Karriärföretagen, utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Tillsammans vill Elajo och Karriärföretagen stötta Sveriges unga talanger tidigt i deras karriär och utvecklingsresa.Elajos gymnasiestipendium är till för alla som studerar på gymnasiet i Sverige. För att vinna behöver du bland annat berätta hur du planerar att använda stipendiet, vad dina mål med studierna är och vad som är viktigt för dig vid val av arbetsgivare. Mer information om detta i ansökningsformuläret. Kriterier för att ansöka om Elajos gymnasiestipendium:

  • Folkbokförd i Sverige
  • Över 16 år

Ansökningstiden är aktiv 16 november -  16 december. Den som utses som vinnare tilldelas stipendiet och presenteras av Elajo och Karriärföretagen. Lycka till!

Var med och utveckla framtidens Sverige med oss på Elajo!

Vi är det stora företaget med det lilla företagets närhet. Vi finns på många orter, precis där du är. Vi bryr oss om dig, och vill att du ska växa tillsammans med oss. Vi inser att det vi jobbar med i många fall är något helt nödvändigt, och därför vill vi göra så mycket mer än det som förväntas. Samtidigt gillar vi att utmana och bli utmanade. Vi jobbar ständigt med att hitta nya mer smarta och hållbara lösningar för framtiden och miljön – idag och i framtiden. 

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik - säkerhets- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2022. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.Läs mer om Elajo här.

Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag16-12-2024Ansökning öppnades15-11-2024Periodnovember - decemberVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.