Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
« Tillbaka

Allakando mattestipendium


Få mer information om stipendier och ansökningstider

Allakando mattestipendium

Vad innefattar stipendiet?

Mattestipendiumet innefattar skräddarsydd studiecoachning till ett värde av 10 000 kronor. Stipendiet gäller för privatlektioner, intensivkurser och/eller webbkurser.

Hur gör jag för att delta?

För att ha chansen att vinna stipendiet behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret och motivera varför just du eller ditt barn ska få gratis privatlektioner. Det går snabbt och enkelt!

Vem kan delta?

Alla över 18 år som är bosatta i Sverige kan delta. Du som elev behöver alltså be din målsman att anmäla er. Familjer som redan är, eller har varit, aktiva hos Allakando får inte delta. Anställda på Allakando eller närstående till dessa personer får inte heller delta.

Hur länge kan jag delta?

Tävlingen pågår mellan den 1 april 2023 och 1 mars 2024 och vinnaren meddelas via mail.

Hur utses stipendiaten?

Vinnaren av stipendiet utses av en jury bestående av Allakandos utbildningsspecialister.

Hur väljs studiecoachen ut?

Våra utbildningsspecialister handplockar en Allakando-coach som passar både dina studiemål och personlighet. Att du och coachen matchar varann även på ett personligt plan gör undervisningen både enklare och roligare!

Hur fungerar studiecoachningen?

Stipendiet omfattar upp till 15 timmar privatundervisning. Ni träffar er utvalda coach 1-2 gånger i veckan. Lektionerna sker på tu man hand, så allt fokus är på dig!

När sker privatundervisningen?

Ni väljer själva hur många lektioner i veckan ni vill ha samt vilka dagar och tider de ska äga rum.

Var hålls privatlektionerna?

Privatlektionerna kan hållas både i hemmet och online. Om ni önskar fysisk undervisning kommer vi göra allt vi kan för att hitta en coach nära dig. Givet den korta tiden är det dock inget vi kan garantera – men du kommer alltid ha tillgång till din coach online.

Varför väljer så många Allakando?

På Allakando ställer vi höga krav på våra pedagoger och investerar mycket tid på att rekrytera privatlärare som verkligen förstår vikten av att få toppresultat i skolan – och har man tar sig dit. Utöver att våra coacher är toppstudenter från universitetet lägger vi stor vikt vid deras pedagogik och metodik.

Allkando

15 års erfarenhet av att ge elever toppresultat

Ända sedan vi grundades 2007 har vi levt efter mottot “Alla kan mer än de tror”. Det är något vi tror stenhårt på och är en stor anledning till varför vi delar ut detta stipendium. 

Efter 15 år i branschen vet vi vad som verkligen gör skillnad för våra elever. Därför vässar vi ständigt på vår unika Allakando-pedagogik och lägger ner mycket tid på att hitta de allra bästa studiecoacherna. 9 av 10 elever höjer sina betyg och vi hjälper årligen 26 000 elever att nå toppresultat. Att vi dessutom har Sveriges nöjdaste familjer enligt omdömen på Trustpilot är något vi är väldigt stolta över!

Ansökan stängd

Gå med i Karriärnätverket för att bli meddelad när ansökan öppnas!

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag01-03-2024Ansökning öppnades01-04-2023PeriodVärde10 000 kr
Se alla stipendier

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.