Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

MVBBygg & Anläggning

MotivationMVB är det självklara valet för den som söker en karriär som går utöver vanliga byggprojekt. Med sin starka betoning på lagarbete, trygghet och respekt för varandras kunskaper skapar MVB en arbetsmiljö där du som medarbetare inte bara utvecklas professionellt utan också personligt. Här blir du en del av något större, där ditt bidrag är av högsta vikt, och det företagets familjära och inkluderande företagskultur skapar en plattform för både trivsel och framgång. Så om du vill vara med och forma framtidens städer, hitta utmaningar och personlig utveckling, är MVB den arbetsplats där du kan göra din karriärresa till något alldeles extra.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Ett byggföretag med riktigt stora möjligheter

MVB:s verksamhet bygger på ett lagarbete där varje medarbetares insats är lika viktig för att nå ett bra slutresultat. För att laget ska lyckas måste det råda trygghet, tillit och arbetsglädje. Vi lägger därför stort fokus på att skapa en familjär och inkluderande företagskultur där våra anställda trivs, känner gemenskap och får möjlighet att utvecklas både i sin yrkesroll och som personer. 

Platt organisation med engagerade ledare

Vi har valt en organisationsstruktur som är platt där det är korta beslutsvägar, där ledningen är närvarande och engagerad i produktionen och där vår medarbetare får stora möjligheter att vara delaktiga, ta ansvar och påverka besluten. Vår erfarenhet är dessutom att avsaknaden av hierarkier ger ett effektivare samarbete med våra beställare och är en stor konkurrensfördel gentemot branschens absolut största företag.

En karriär från praktikant till vd

En karriär från praktikant till VD inom samma bolag är kanske inte så vanlig men en realitet på MVB. Vi erbjuder stora karriärmöjligheter och är väldigt stolta över att så många av våra medarbetare tar möjligheten att utvecklas med oss. Vi har flera exempel på medarbetare som började sin anställning som träarbetare och idag arbetar som arbetsledare eller platschefer. Vidare har vi entreprenadingenjörer som tagit steget till arbetschef eller entreprenadchef och en av våra verkställande direktörer började sin karriär på MVB som praktikant. Våra medarbetares karriärutveckling ser vi som ett bra bevis på att våra medarbetare trivs och känner sig delaktiga i företaget. För mer information om oss och för att se våra medarbetarfilmer, besök mvbab.se.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största familjeägda byggbolag med verksamhet inom bygg- och anläggningsentreprenader åt privata företag och offentlig sektor. Vi är en byggkoncern med stark lokal förankring där våra drygt 500 medarbetare är fördelade på fyra regioner; Skåne, Halland och Västra Götaland, Stockholms inklusive Mälardalen samt Västerbotten och Norrbotten. Sedan 2001 ingår MVB i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Bilder

Traineeprogram


Traineeprogram MVB

Följ MVB i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss