« Tillbaka

Traineeprogram MVB

Bygg/anläggning|MVB

Om programmet

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag med verksamhet inom bygg- och anläggningsentreprenader åt kommersiella fastighetsbolag och offentlig sektor. Vi är ca 500 medarbetare fördelade i tre regionala bolag i Stockholm, Skåne samt Halland och Västra Götaland.

Vi är övertygade om att arbetsglädje och gemenskap är nyckeln till framgång. Vi lägger därför stort fokus på att skapa en familjär och inkluderande företagskultur där våra anställda trivs och har stora möjligheter att utvecklas både i sitt yrke och som personer. Som bolag är vi prestigelösa och lösningsfokuserade i våra uppdrag och har en platt organisationsstruktur som ger korta beslutsvägar som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvar.

MVB:S TRAINEEPROGRAM
Ledarskapsutbildning, personlig mentor och varierande arbetsuppgifter är grundpelarna i vårt traineeprogram för att utveckla dig till en framtida medarbetare. Vårt traineeprogram äger rum i Stockholm.

Programmet pågår i 18 månader och är uppdelat i block som innefattar produktion, inköp, kalkyl och ekonomi för att du ska få möjlighet att visa vad du kan prestera i olika situationer och grupper. Efter varje block sker en utvärdering tillsammans med närmaste chef och medarbetare. Du får även en personlig mentor inom företaget för stöd och vägledning under programmets gång.

BLOCK 1 PRODUKTION (6 MÅN)
Traineen är placerad ute på projekt under 6 månader och arbetar nära arbetsledare och platschef. Om omständigheterna tillåter kommer traineen att vara placerad både på ett nybyggnads- och ett ombyggnadsprojekt under denna period. Traineen ges en möjlighet att få inblick i byggproduktionen och erhåller praktisk kunskap.

BLOCK 2 INKÖP (3 MÅN)
Traineen assisterar en av våra arbetschefer med projektens inköp. Genom att bistå i inköpsplaneringen och vid upprättande av avtal erhåller traineen kunskap inom entreprenadjuridik och strategiska inköp. Det är också en period för att utöka sitt nätverk, då traineen kommer att ha frekvent kontakt med underentreprenörer och leverantörer.

BLOCK 3 KALKYL (3 MÅN)
Under 3 månader på vår kalkylavdelning får traineen se och lära sig hur ett anbud tas fram. Vi arbetar i avancerade kalkylprogram och jobbar med mängdning av material och arbete. Detta ligger till grund för våra riskanalyser.

BLOCK 4 EI (3 MÅN)
Som EI (entreprenadingenjör) delar traineen sin tid mellan byggarbetsplatsen och kontoret. Arbetsuppgifterna är omväxlande, t ex fråga/svarshantering, prissättning av ÄTA, mindre inköp, ekonomiska regleringar, prognostisering etc.

BLOCK 5 VALFRI (3 MÅN)
Tillsammans med mentor och närmaste chefer kommer traineen överens om vilket område som ska bli den sista avslutande delen, block 5. Vi beslutar om placering utifrån vad traineen själv vill och vad han/hon har för talanger, samt även var i företaget behovet är störst.

 

Kontaktperson:
Hanna Beijer, MVB Öst
Ekonomi- och personalchef, hanna.beijer@mvbab.se

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

Sista ansökningsdagInformation kommerAnsökning öppnades:Information kommer januari 2023PlatsStockholmPeriodHösten 2023

Se alla traineeprogram hos MVBSe alla Bygg/anläggning traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler Bygg/anläggning traineeprogram

Sverige | Information kommer | Stängd

Development programme

Bygg/anläggningLäs mer och ansök
Stockholm | | Stängd

Skanska 21

Bygg/anläggningLäs mer och ansök
Stockholm | | Stängd

Skanska P³

Bygg/anläggningLäs mer och ansök
Kiruna | 2 år | Stängd

Traineeingenjör, Anläggning Nord

Bygg/anläggningLäs mer och ansök
Gällivare, Luleå | 2 år | Stängd

Traineeingenjör, Anläggning Nord

Bygg/anläggningLäs mer och ansök
Luleå | 2 år | Stängd

Traineeingenjör, Anläggning Nord

Bygg/anläggningLäs mer och ansök