PostNordLogistik/transport

MotivationPostNord utför ett fantastiskt employer branding-arbete där kärnorden tillsammans och utveckling är i fokus. Här jobbas det jämställt och med fokus på mångfald. Det finns även möjlighet att flytta sig i arbetet då PostNord finns nästan överallt där människor finns i Sverige, riktigt intressant! PostNord hjälper på så sätt den yngre målgruppen in i arbetslivet genom att erbjuda flera olika erbjudanden och blir därav en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi spelar en viktig roll för näringsliv och samhälle – Vill du vara med?

Motiveras du av ansvar? Gillar du utmaningar? Vill du utvecklas i ett företag med hela Sverige som arbetsplats? Ser du förändring som en möjlighet? Välkommen till PostNord!

Vi är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Varje dag gör vi det möjligt för företag, myndigheter och privatpersoner att kommunicera och göra affärer med varandra. Våra intressenter är många och sinsemellan olika. Allmänhet, kunder, politiker, beslutsfattare och medarbetare är några av dem.

Vårt löfte till våra kunder är att ”Vi levererar”. För oss innebär det att leverera på ett hållbart sätt. Vi är övertygade om att god affärsetik, socialt ansvarstagande, engagerade och friska medarbetare samt ett målinriktat miljöarbete är en förutsättning för en långsiktigt hållbar och affärsmässigt framgångsrik utveckling för PostNord.

 Förändringar är utmanande. Men de innebär också möjligheter. På PostNord upplever vi just nu stora förändringar när färre brev skickas och e-handeln ökar. Det innebär att även vi förändras och utvecklas. En del i denna utveckling innebär att vi behöver få in ännu fler personer som motiveras av ansvar, drivs av utmaningar och vill utvecklas.

 För dig som arbetar här innebär det att du kan jobba inom brevbäring, sortering och distribution på flera platser runt om i landet. Din kompetens behövs i hela Sverige!

Bilder

Följ PostNord på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida