Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

PostNordLogistik & Transport

MotivationMed en ledande roll inom logistik och distribution, har PostNord cementerat sin plats som en av de mest attraktiva arbetsgivarna i branschen. De bryr sig om sina medarbetare och främjar en kultur av inkludering och mångfald. PostNord har även satsat på hållbarhet och teknologisk utveckling för att möta samhällets framtida behov. Om du vill vara en del av ett företag som värdesätter medarbetarna, samhället och miljön, då är PostNord definitivt en arbetsgivare att satsa på.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi spelar en viktig roll för näringsliv och samhälle – Vill du vara med?

Du kanske känner till att vi på PostNord har en samhällsbärande funktion? Dessutom har vi ett högt uppsatt hållbarhetsmål att vara fossilfria 2030. Nu söker vi dig som vill påverka, driva och utveckla morgondagens PostNord samt vara en del av en digital och kulturell transformationsresa. 

PostNord med sin nästan 400 åriga historia är ett av Sveriges största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. 

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter för den som har höga ambitioner. Många spännande områden inom produktion, försäljning och andra specialistområden där du t ex kan arbeta med att driva digitala tjänster, såsom PostNord appen och andra tekniska- och affärsmässiga lösningar. Vi behöver fler innovatörer och som vågar testa nytt.

Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med.

PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. PostNord säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar PostNord förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden.

Bilder

Traineeprogram


Postnord Graduate Program

Följ PostNord i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss