« Tillbaka

Postnord

HR|PostNord

Om programmet

Var med och forma framtiden i PostNords nya Graduate Program

Hej Graduate! Du kanske känner till att vi på PostNord har en samhällsviktig funktion? Dessutom har vi ett högt uppsatt hållbarhetsmål att vara fossilfria 2030. Nu söker vi dig som vill påverka, driva och utveckla morgondagens PostNord samt vara en del av en digital och kulturell transformationsresa.

PostNord och den stora transformationsresan

Att befinna sig i början av framtiden är spännande. På PostNord börjar framtiden hela tiden. PostNord har varit på väg i 400 år, men aldrig stått inför en transformationsresa likt den vi befinner oss på nu. Den är mångfacetterad, den är utmanande och dynamisk. Som Graduate kommer du att vara med och bidra till en innovativ affärsutveckling och skapa mervärde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Dessutom får du möjlighet att bygga nätverk och relationer för framtiden. Tillsammans med andra Graduates kommer du att förändra och förändras längs vägen. Vi hoppas att du vill vara med på den här resan.

Graduateprogrammet

Utvecklat för nyutexaminerade talanger med akademisk bakgrund som tänker nytt och vill vidareutveckla våra kunders upplevelser. 10 utvalda personer genomgår ett 10 månaders långt program med ett omväxlande lärande från olika delar av vår organisation såsom Business, Hållbarhet, Finans, Teknik, Logistik, E-handel, Kundupplevelse och Strategi. Du kan ha en akademisk utbildning inom allt från HR, till civilingenjör eller systemvetare. Graduateprogrammet innehåller ett rotationsupplägg med projektarbete samt moment av coachning, personlig utveckling och självledarskap.

Du

Som Graduate på PostNord får du en unik möjlighet att utveckla dig själv och världen omkring dig på ett sätt som förändrar och gör skillnad för samhället och människors vardag. Vi söker Graduates som vill skapa lösningar som förenklar och påverkar människors liv på ett positivt sätt. Och alla, oavsett akademisk bakgrund är välkomna att söka. Vi ser gärna att du är:

  • Genuint intresserad av det som styr vår verksamhet
  • Affärsmässigt medveten
  • Analytisk, professionell och ambitiös
  • En naturlig nätverkare och relationsbyggare.

Eftersom du vill veta mer

Tiden brukar gå fort. Det är snart september. För att ge både dig och oss en chans att göra något riktigt bra av detta föreslår vi att du agerar snarast. I denna ansökningsprocess behöver du varken förbereda CV eller personligt brev, du skickar istället enkelt in din ansökan genom att svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ några enkla steg. Se till att ha betyg från högre utbildning redo när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under ”övriga filer” och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. Vi rekryterar löpande så sök redan idag för att säkra din plats. Vid eventuella frågor, hör av dig till: martin.bohlin@postnord.com

Graduateprogrammet drar igång i september 2022. Vårt urval av deltagare genomförs självklart utifrån ett mångfaldhetsperspektiv.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.

Sista ansökningsdag28-02-2022Ansökning öppnades:01-02-2022PlatsStockholmPeriodSept 2022 - 10 mån

Se alla traineeprogram hos PostNordSe alla HR traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler HR traineeprogram

Stockholm | Höst 2022 - Höst 2023

Atea traineeprogram

Logistik/transport
Läs mer och ansökStängd
Lund | Höst 2022

FUTURE TALENT PROGRAMME

Logistik/transport
Läs mer och ansökStängd
Stockholm | Sept 2022 - 10 mån

Postnord

Logistik/transport
Läs mer och ansökStängd