SEBFinans/ekonomi/juridik

MotivationSEB utför ett utmärkt employer branding-arbete genom att erbjuda sina medarbetare goda möjligheter till utveckling inom organisationen. De visar även på stort engagemang på universitet och att de har en nära relation med studenter. Med en bred mix av aktiviteter visar SEB att studenter och young professionals är värdefulla tillgångar för företaget. SEB visar även på stort engagemang för ökad jämställdhet med olika prisbelönta initiativs om exempelvis ”Financial Equality”. Hur kan man inte vilja arbete här?

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ända sedan starten för 160 år sedan har vi vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Vi finns här för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider.

Att arbeta på SEB

Att arbeta på SEB är att vara en del av en positiv kraft i samhället genom det vi gör och hjälper andra att uppnå med innovativa lösningar. Vi är stolta över vårt starka arv av entreprenörskap och långsiktiga kundrelationer byggda på förtroende och engagemang. Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team.

Utveckling

Det är vår ambition att alltid ge våra anställda verktyg för att nå sin fulla potential och vi är stolta över att vi har vårt eget Campus på vår väg mot att skapa morgondagens bank och arbetsplats.

I vårt Campus använder vi moderna metoder och effektiva verktyg för att underlätta lärandet, såsom kortfilmer, interaktiva presentationer och webbaserade utbildningar. Vi har skapat Campus för att göra det enkelt för våra anställda att lära och upptäcka sina utvecklingsmöjligheter.

Vi vet också att lärande sker i det dagliga arbetet och i sociala interaktioner. Därför erbjuder vi mentor-program, jobb-skuggning och andra former av vardagligt lärande.

”SEB maxar min potential”

På SEB är steget mellan Stockholm och Luxemburg kortare än du kan föreställa sig. Ett coachande ledarskap och fokus på utveckling är nyckeln till framgång, menar Mirelle Sandström. Läs hela intervjun


Lediga tjänster

Följ SEB på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida