Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

SkanskaBygg & Anläggning

MotivationSkanska är ett karriärföretag eftersom de inte bara bygger infrastruktur och byggnader, de bygger också en bättre framtid för kommande generationer genom sitt starka engagemang för hållbarhet. Genom att prioritera miljövänliga lösningar och säkerhet skapar de en arbetskultur präglad av öppenhet och respekt, vilket gör det till en plats där medarbetare kan växa och utvecklas. Dessutom, med över 135 års erfarenhet och en global närvaro, erbjuder Skanska en unik möjlighet för yrkesmänniskor att forma samhället och göra en positiv inverkan som sträcker sig långt bortom deras egen tid.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi bygger ett bättre samhälle

Vi har ett ansvar gentemot kommande generationer och därför är det viktigt för oss att gå i spetsen för hållbarhet. Det vi gör genom att bidra med lösningar som minskar den negativa påverkan på miljön och istället bidrar till en hållbar utveckling. Men hållbarhet för oss handlar också om prioritera säkerhet och att skapa en inkluderade arbetskultur präglad av öppenhet, rättvisa, tillit och respekt för varandra. Det handlar även om att dra nytta av vår mångfald för att kunna erbjuda de bästa lösningarna och att hela tiden säkerställa att våra ambitioner är förankrade i våra värderingar och vårt löfte om att bygga ett bättre samhälle.

Om oss

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 162 miljarder kronor under 2022. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 28 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Vill du vara med i vårt nästa projekt?

Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Läs mer om karriärmöjligheter på skanska.se/jobbahososs

Mer om Skanska

Bilder

Traineeprogram


Skanska P³

Skanska 21

Följ Skanska i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss