SkanskaBygg/anläggning

MotivationMed globala möjligheter och framgångar har Skanska engagerat sina potentiella och nuvarande medarbetare genom sitt Employer Branding arbete. Med en innovativ arbetsmiljö och unika karriärmöjligheter utses härmed Skanska till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består i dag av nära 43 000 duktiga, kunniga och pas­sionerade medarbetare, varav drygt 10 000 i Sverige. Precis som allt an­nat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsam­mans med oss.

Se våra lediga tjänster här.

 


 

”Förutom spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss en rad förmåner som ger dig trygghet, t.ex. tjänstepension, måltidsersättning, friskvård och privatvårdsförsäkring. Dessutom är vi en arbetsgivare som tycker det är viktigt med balans i livet”

Artiklar

Mats Rönnbo bygger framtidenLäs mer

Anna moderniserar museet från grundenLäs mer

Följ Skanska på sociala medier

Medarbetare

 • Anna Palmér

  Arbetsledare för markarbeten
 • Behar Abdulah

  Projektutvecklaren
 • Mats Rönnbo

  Utvecklingsdirektör
 • Jenny Karlsson

  Produktionschef för väg- och markarbeten