SödraIndustri/produktion

MotivationSödra är en etablerad arbetsgivare som erbjuder goda karriärmöjligheter för den yngre målgruppen. Här kan man utvecklas och få bra stöd i sin karriär. I en spännande bransch har Södra byggt upp ett employer brand som är unikt. Med sitt stora engagemang ser vi att Södras utvecklats och därmed tar en tydlig position som en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Färga din och jordens framtid
tillsammans med oss!

Vill du utvecklas, färga din och jordens framtid, förändra, tänka nytt och samtidigt bidra till ett samhälle med minskat beroende av fossila råvaror? Då har du hamnat rätt. De gröna tankarna finns med i alla delar av verksamheten. Det är så vi bygger ett lönsamt skogsföretag. Inte bara i dag och i morgon, utan i flera generationer framöver. Det fina med det ansvaret är att vi kan ta det tillsammans. Du får gärna hjälpa oss.
Här hittar du våra lediga jobb.

Ur idén om att man är starkare tillsammans, bildades Södra år 1938. Idag är Södra Sveriges största skogsägarförening med 52 000 familjeskogsbrukare där skogen brukats i generationer. I vår medlemsägda skogsindustri jobbar 3 100 kollegor med att förädla skogsråvaran och skapa värde för människor och miljö genom förnybara produkter inom trä, massa, biomaterial och energi. Vi har hela världen som marknad och är stora nog att påverka klimatomställningen där skogen spelar en viktig roll. Tillsammans bidrar vi till ett naturligare samhälle för kommande generationer.

Människa och kultur i centrum

På Södra sätter vi människa och kultur i centrum och vi arbetar i en jordnära kultur med tydliga värderingar. Med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt skapar vi med rötterna i skogen framtiden.

Hälsa och säkerhet står högst på agendan och där under lägger vi stor vikt vid lärande. Karriär för oss handlar om att hela tiden utvecklas. Förutom att du och dina kollegor lär er av varandra i det dagliga arbetet, erbjuder vi utbildningar, utvecklingsprogram, fördjupande kurser och erfarenhetsutbyte genom nätverk.

Bilder

Följ Södra på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida