Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

SödraIndustri/produktion

MotivationSödra är en enastående arbetsgivare som placerar människor och deras utveckling i centrum för att gemensamt skapa en lovande framtid. Södra är unik som organisation och kooperation och tar ansvar för en hållbar framtid genom att främja ledarskap, samarbete och kontinuerlig utveckling. Här råder en kultur där varje sekund präglas av trygghet, säkerhet och omtanke för varandra. Genom engagerade medarbetare och deras kompetens skapar Södra unika värden för både skogsförvaltning och konsumenter, vilket resulterar i en enklare och mer hållbar vardag.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Färga din och jordens framtid
tillsammans med oss!

Vill du utvecklas, färga din och jordens framtid, förändra, tänka nytt och samtidigt bidra till ett samhälle med minskat beroende av fossila råvaror? Då har du hamnat rätt. De gröna tankarna finns med i alla delar av verksamheten. Det är så vi bygger ett lönsamt skogsföretag. Inte bara i dag och i morgon, utan i flera generationer framöver. Det fina med det ansvaret är att vi kan ta det tillsammans. Du får gärna hjälpa oss.
Här hittar du våra lediga jobb.

Ur idén om att man är starkare tillsammans, bildades Södra år 1938. Idag är Södra Sveriges största skogsägarförening med 52 000 familjeskogsbrukare där skogen brukats i generationer. I vår medlemsägda skogsindustri jobbar 3 100 kollegor med att förädla skogsråvaran och skapa värde för människor och miljö genom förnybara produkter inom trä, massa, biomaterial och energi. Vi har hela världen som marknad och är stora nog att påverka klimatomställningen där skogen spelar en viktig roll. Tillsammans bidrar vi till ett naturligare samhälle för kommande generationer.

Människa och kultur i centrum

På Södra sätter vi människa och kultur i centrum och vi arbetar i en jordnära kultur med tydliga värderingar. Med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt skapar vi med rötterna i skogen framtiden.

Hälsa och säkerhet står högst på agendan och där under lägger vi stor vikt vid lärande. Karriär för oss handlar om att hela tiden utvecklas. Förutom att du och dina kollegor lär er av varandra i det dagliga arbetet, erbjuder vi utbildningar, utvecklingsprogram, fördjupande kurser och erfarenhetsutbyte genom nätverk.

 

Bilder

Lediga jobb


Södra | Mörrum

Avdelningschef Återvinning & Energi

Södra |

Elektriker

Södra |

Mekaniker

Södra |

Produktionsledare till Tranås

Södra | Väröbacka

Skiftgående elektriker till Södra Wood i Värö

Södra |

Skogsinspektor Vetlanda

Södra | Mönsterås

Reparatör MEK Södra Cell Mönsterås

Södra | Mönsterås, , Åtvidaberg

Södra söker drivna och kvalitetsinriktade entreprenörer för skogsbruksplanläggning till verksamhetsområdena Mönsterås, Vimmerby och Åtvidaberg

Södra | Mönsterås

Master thesis: Corrosion resistant coatings for Swedish pulp and paper industry

Södra |

Ex-jobb EMISSION CONTROL AT SÖDRA PULP MILLS

Södra |

Master thesis: Isolation and characterization of residual lignin in pulp

Södra |

Master thesis: Hardwood delignification: investigating kraft cooking of pin chips vs standard chips

Traineeprogram


Södra Traineeprogram

Följ Södra på sociala medier

InstagramFacebookXLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss