« Tillbaka

Södra Traineeprogram

Ingenjör|Södra

Om programmet

Färga framtiden tillsammans med oss

Vi söker visionära pionjärer och framtida ledare till vårt traineeprogram. Som trainee hos oss får du arbeta med nya teknologier och områden som är med och skapar och driver omställningen till ett naturligare samhälle för kommande generationer.

18 spännande månader

Vårt traineeprogram startar i mars 2023 och varar i 18 månader. Programmet är uppbyggt i moduler som innebär att du roterar mellan våra fyra olika affärsområden – Södra Skog, Södra Cell, Södra Wood och Södra Innovation. Genom detta lär du dig allt om Södras hela värdekedja – från frö till slutkonsument.

Som trainee erbjuds du utbildning som utvecklar dina ledarskaps- och medarbetarkompetenser. Utöver detta får du möjlighet att genomföra en coach-utbildning för att bli diplomerad coach.

Med en tillsvidareanställning på heltid från dag ett, en marknadsmässig lön och en chef och mentor som stöd, ser vi till att du får en bra resa hos oss. Kollegor och andra trainees blir ditt naturliga nätverk på Södra och under programmet får du även vägledning av coacher och handledare.

Utmana dig själv och inspirera andra

Vill du utvecklas, tänka i nya banor och samtidigt bidra till ett samhälle med minskat beroende av fossila råvaror?

Du som är nyfiken, engagerad, originell tänkare och doer, som vill framåt och uppåt, som vill utöka sitt nätverk och vidareutveckla din karriärer. Gillar du att lära dig nya saker, problemlösning och ser fram emot att frigöra din och andras potential och göra skillnad – då är du precis den vi söker.

Med rötterna i skogen skapar vi tillsammans förutsättningar för en naturligare framtid. Vi ser träden, inte bara som en förnybar råvara, utan ett hem för biologisk mångfald och betydande klimatnytta. Långsiktig tillväxt och innovationskraft som aldrig slutar växa.

I mars 2023 startar vårt traineeprogram, ett traineeprogram för dig som vill vara med och färga både din, Södras och jordens framtid.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdagInformation kommerAnsökning öppnades:Information kommerPlatsVäxjöPeriod

Se alla traineeprogram hos SödraSe alla Ingenjör traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler Ingenjör traineeprogram

Globalt | Stängd

2022 Graduate Development Programme (UK)

Industri/produktionLäs mer och ansök
Göteborg, Halmstad, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm, Umeå, Västerås, Örebro. | Stängd

Advanias traineeprogram Advance

Industri/produktionLäs mer och ansök
Sverige | Stängd

Billerud Wood Supplys traineeprogram

Industri/produktionLäs mer och ansök
Sverige | Stängd

Billerud Yrkestraineeprogram

Industri/produktionLäs mer och ansök
Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Växjö, Västerås, Borlänge, Karlstad | Stängd

Capgemini’s IgnITe Graduate Program

Industri/produktionLäs mer och ansök
Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala, Karlstad, Flexibelt | Stängd

Caverion Trainee

Industri/produktionLäs mer och ansök