TUIUnderhållning

MotivationTUI är en unik arbetsplats som erbjuder en företagskultur utöver det vanliga. Med mångfald och inkludering i fokus välkomnar de olika kompetenser. De är tydligt att TUI tror på att växa tillsammans och skapar därmed förutsättningarna för sina medarbetare att kunna påverka. Vi ser ett attraktivt Employer Branding-arbete som idag lockar till sig talanger. Minst sagt en attraktiv arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Lediga tjänster – jobba hos TUI

Hur framtidens reseupplevelser egentligen ser ut är det ingen som vet. Men vi vet att vi kommer vara med och forma dem. För att göra det måste vi sätta kundens behov främst och ständigt utveckla våra erbjudanden, produkter och hela semesterupplevelsen – från reslust till hemkomst. Vi måste driva den digitala utvecklingen, inte bara följa den.

Det är ett uppdrag som enbart är möjligt tack vare massor av skarpa, nyfikna och entusiastiska medarbetare, med expertis inom allt från pixlar till produktutveckling. Vi tycker det är viktigt att ha kul tillsammans och att få testa nya sätt att göra saker på. Våra kunder står inte still och inte vi heller. Det är där du kommer in, hoppas vi.

Följ TUI på Linkedin

På vår jobbsajt hittar du alla lediga tjänster på TUI Nordic. Vi är ett globalt företag så våra jobbsidor är på engelska.

Jobba utomlands

Drömmer du om att jobba i solen med kollegor från världens alla hörn? I vår utlandsorganisation TUI Destination Experiences finns massor av möjligheter, oavsett om du vill leda fitnessklasser i solnedgången, uppfylla resedrömmar för små semesterfirare i Bamseklubben eller påbörja en internationell ledarkarriär inom ledarskap.

Många av våra kollegor utomlands jobbar med kundservice, till exempel som Service Guide där dagarna består av allt från välkomstmöten till att guida utflykter. Vi har även specialiserade guider som välkomnar våra gäster på flygplatser runt om i världen och kollegor som från vårt Contact Center på Mallorca sköter den digitala servicen till våra gäster.

Gillar du att arbeta med barn så är kanske barnklubbsledare på TUI Family Life ett jobb för dig? Då arbetar du antingen i Bamseklubben eller med våra allra yngsta gäster i Baby Club.

Vi har även specialiserade roller inom Sport & Fitness där du kan leda förkoregraferade klasser från till exempel Les Mills, men även skapa dina egna pass. Trivs du som bäst på scenen så kanske Family Entertainer är något för dig?

Hitta lediga tjänster här!

Följ TUI på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida