Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

TUIUnderhållning

MotivationTUI är inte bara ett ledande företag inom resebranschen, utan även en arbetsgivare som förstår vikten av att investera i sina medarbetare. Genom att erbjuda en spännande och dynamisk arbetsmiljö, skapar TUI en attraktiv arbetsplats för sina anställda. Med fokus på att stödja medarbetarnas utveckling och välbefinnande, har TUI byggt upp en företagskultur som främjar personlig tillväxt och trivsel. TUI är ett företag som tror på kraften i sina anställda och strävar efter att göra arbetsdagen meningsfull och givande, samtidigt som de bidrar till att skapa minnesvärda semesterupplevelser för sina kunder.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Lediga tjänster – jobba hos TUI

Hur framtidens reseupplevelser egentligen ser ut är det ingen som vet. Men vi vet att vi kommer vara med och forma dem. För att göra det måste vi sätta kundens behov främst och ständigt utveckla våra erbjudanden, produkter och hela semesterupplevelsen – från reslust till hemkomst. Vi måste driva den digitala utvecklingen, inte bara följa den.

Det är ett uppdrag som enbart är möjligt tack vare massor av skarpa, nyfikna och entusiastiska medarbetare, med expertis inom allt från pixlar till produktutveckling. Vi tycker det är viktigt att ha kul tillsammans och att få testa nya sätt att göra saker på. Våra kunder står inte still och inte vi heller. Det är där du kommer in, hoppas vi.

Följ TUI på Linkedin

På vår jobbsajt hittar du alla lediga tjänster på TUI Nordic. Vi är ett globalt företag så våra jobbsidor är på engelska.

Jobba utomlands

Drömmer du om att jobba i solen med kollegor från världens alla hörn? I vår utlandsorganisation TUI Destination Experiences finns massor av möjligheter, oavsett om du vill leda fitnessklasser i solnedgången, uppfylla resedrömmar för små semesterfirare i Bamseklubben eller påbörja en internationell ledarkarriär inom ledarskap.

Många av våra kollegor utomlands jobbar med kundservice, till exempel som Service Guide där dagarna består av allt från välkomstmöten till att guida utflykter. Vi har även specialiserade guider som välkomnar våra gäster på flygplatser runt om i världen och kollegor som från vårt Contact Center på Mallorca sköter den digitala servicen till våra gäster.

Gillar du att arbeta med barn så är kanske barnklubbsledare på TUI Family Life ett jobb för dig? Då arbetar du antingen i Bamseklubben eller med våra allra yngsta gäster i Baby Club.

Vi har även specialiserade roller inom Sport & Fitness där du kan leda förkoregraferade klasser från till exempel Les Mills, men även skapa dina egna pass. Trivs du som bäst på scenen så kanske Family Entertainer är något för dig?

Hitta lediga tjänster här!

Artiklar

Lediga jobb


TUI | Malmö

Nazar Nordic | Norwegian-speaking Holiday Sales advisor

TUI | Stockholm

After Travel & Quality Executive - temporary

TUI | Stockholm

After Travel & Quality Executive

TUI | Stockholm

Implementation Specialist (Technical Web Analyst)

Traineeprogram


TUI Graduate program Aviation

TUI Graduate program Commercial

Följ TUI i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

30000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss