Sök Meny

VidaIndustri/produktion

MotivationVida är en imponerande arbetsgivare som tar hand om och tror på sina anställda. Här får man växa och karriärmöjligheterna är många. Detta bidrar både till att Vida attraherar nya unga talanger, inte minst med sitt traineeprogram Väx med Vida med ett fokus på expansion och hållbarhet. Dessutom ser vi en stark företagskultur där medarbetarna stannar länge. En mycket attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Svensk skog och svensk skogsindustri är en fantastisk tillgång för Sverige. Den skapar välstånd med 125 miljarder kronor i exportintäkter, 60 000 direkt anställda och totalt 200 000 sysselsatta. Svensk skogsindustri är en framtidsbransch med oändliga möjligheter.

Högteknologisk bransch

Svensk skogsindustri omsätter 200 miljarder per år och är världens näst största exportör av skogsindustriprodukter. Det skapar jobb. Både i Sverige och utomlands. Skogsindustrin är en högteknologisk bransch som erbjuder många spännande jobb inom natur, teknik och hållbarhet.

Stort behov av kompetens

På Vida finns många utvecklande och stimulerande tjänster inom flera olika yrkesgrupper. En del av oss har rötter i det skogliga, men många har en helt annan utbildning och bakgrund. Vida är en stor industriell koncern och har behov av kompetens inom alla områden. Med rätt bakgrund och utbildning hittar du alltid intressanta jobb inom vår industri.

Starkt bolag med sunda värderingar

Hos oss får du arbeta i ett starkt bolag med sunda värderingar som står för långsiktighet, kvalitet och ett starkt fokus på miljön. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga och få och möjlighet att växa. Det viktigaste för oss är din motivation och din drivkraft.

Vida är det lilla företaget i det stora

Vi kan inte längre säga att vi är ett småföretag men vi värnar starkt om den andan. Platt organisation och korta beslutsvägar är viktigt i en konkurrensutsatt bransch.

Vi vill göra saker snabbt och enkelt

Ju större vi blir desto viktigare är det att fortsätta vara enkla och flexibla. Med den takt vi vuxit är vi en ständigt lärande organisation. Vi har inte färdiga rutiner för allt och vi strävar hela tiden efter att göra alla små saker lite bättre. Det ställer naturligtvis krav på alla medarbetare. Man måste vara beredd att lära nytt och vara flexibel. För den som gillar utmaningar är det en väldigt stimulerande miljö.

Vi har alltid siktet inställt på framtiden

Vår kultur kännetecknas av entreprenörskap, handlingskraft och engagemang. Trots att vi vuxit mycket de senaste åren har vi fortfarande kvar det lilla företagets närhet och sammanhållning.

Om Vida

Bilder

Följ Vida på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida