Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

VidaIndustri & Produktion

MotivationVida är en arbetsgivare som utmärker sig genom sitt fokus på medarbetarnas trivsel och utveckling. Företaget erbjuder en företagskultur där engagemang och gemenskap är centrala inslag. Som en del av Vidateamet har du möjligheten att vara en del av spännande projekt och bidra till företagets framgång. Vida prioriterar att skapa en arbetsplats där mångfald och samarbete uppmuntras och där varje medarbetares unika kompetens och perspektiv är värdefulla.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Svensk skog och svensk skogsindustri är en fantastisk tillgång för Sverige. Den skapar välstånd med 125 miljarder kronor i exportintäkter, 60 000 direkt anställda och totalt 200 000 sysselsatta. Svensk skogsindustri är en framtidsbransch med oändliga möjligheter.

Högteknologisk bransch

Svensk skogsindustri omsätter 200 miljarder per år och är världens näst största exportör av skogsindustriprodukter. Det skapar jobb. Både i Sverige och utomlands. Skogsindustrin är en högteknologisk bransch som erbjuder många spännande jobb inom natur, teknik och hållbarhet.

Stort behov av kompetens

På Vida finns många utvecklande och stimulerande tjänster inom flera olika yrkesgrupper. En del av oss har rötter i det skogliga, men många har en helt annan utbildning och bakgrund. Vida är en stor industriell koncern och har behov av kompetens inom alla områden. Med rätt bakgrund och utbildning hittar du alltid intressanta jobb inom vår industri.

Starkt bolag med sunda värderingar

Hos oss får du arbeta i ett starkt bolag med sunda värderingar som står för långsiktighet, kvalitet och ett starkt fokus på miljön. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga och få och möjlighet att växa. Det viktigaste för oss är din motivation och din drivkraft.

Vida är det lilla företaget i det stora

Vi kan inte längre säga att vi är ett småföretag men vi värnar starkt om den andan. Platt organisation och korta beslutsvägar är viktigt i en konkurrensutsatt bransch.

Vi vill göra saker snabbt och enkelt

Ju större vi blir desto viktigare är det att fortsätta vara enkla och flexibla. Med den takt vi vuxit är vi en ständigt lärande organisation. Vi har inte färdiga rutiner för allt och vi strävar hela tiden efter att göra alla små saker lite bättre. Det ställer naturligtvis krav på alla medarbetare. Man måste vara beredd att lära nytt och vara flexibel. För den som gillar utmaningar är det en väldigt stimulerande miljö.

Vi har alltid siktet inställt på framtiden

Vår kultur kännetecknas av entreprenörskap, handlingskraft och engagemang. Trots att vi vuxit mycket de senaste åren har vi fortfarande kvar det lilla företagets närhet och sammanhållning.

Om Vida

Bilder

Traineeprogram


Väx med Vida

Följ Vida i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss