« Tillbaka

Väx med Vida

Ingenjör|Vida

Om programmet

Vidas vision är ”Att växa” och med anledning av det är vi intresserade av att hitta unga talanger som vill växa och ha en framtid inom bolaget. Vårt traineeprogram riktar sig till dig som vill växa i ett globalt företag med hållbarhet och expansion i fokus.

Du börjar din anställning med en 10 månaders traineeperiod då du under handledning arbetar i ett av våra bolag samtidigt som du får möjlighet att lära känna våra affärsområden.

Tillträde: Juni eller september 2023 efter överenskommelse.

Inriktning 2023

Våra traineer kommer att jobba mot våra sågverk. Där blir uppgifterna produktion, planering och ständiga förbättringar. Vi söker en ingenjör, jägmästare, skogsmästare eller liknande som nyligen avslutat sina studier. Men det viktigaste är att du delar vår värdegrund som vilar på engagemang, enkelhet och drivkraft.

Vidas sågverk finns på orterna:
Alvesta, Borgstena, Hjältevad, Hestra, Hästveda, Nössemark, Tranemo, Urshult, Vislanda, Vimmerby, Orrefors och Mörlunda.

Vi är Vida

Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har 1 500 anställda på 23 produktionsanläggningar varav 12 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Vårt hjärta finns i den svenska skogen. Vi är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog och är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke som exporteras till hela världen, men vi är också Nordens största tillverkare av träemballage. Dessutom tillverkar vi hus och energiprodukter.

Ansökan stängd
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta

Du kan när som helst avskriva dig genom länken i våra mejl. Notera dock att du då inte längre kan vara med i tävlingar eller vinna våra stipendier. För mer information gällande vår personintegritetspolicy besök vår webbplats

Sista ansökningsdag15-03-2023Ansökning öppnades:01-02-2023PlatsAlvesta, Borgstena, Hjältevad, Hestra, Hästveda, Nössemark, Tranemo, Urshult, Vislanda, Vimmerby, Orrefors och MörlundaPeriod

Se alla traineeprogram hos VidaSe alla Ingenjör traineeprogramSe alla traineeprogram

Fler Ingenjör traineeprogram

Globalt | Stängd

2022 Graduate Development Programme (UK)

Industri/produktionLäs mer och ansök
Göteborg, Halmstad, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm, Umeå, Västerås, Örebro. | Stängd

Advanias traineeprogram Advance

Industri/produktionLäs mer och ansök
Sverige | Stängd

Billerud Wood Supplys traineeprogram

Industri/produktionLäs mer och ansök
Sverige | Stängd

Billerud Yrkestraineeprogram

Industri/produktionLäs mer och ansök
Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Växjö, Västerås, Borlänge, Karlstad | Stängd

Capgemini’s IgnITe Graduate Program

Industri/produktionLäs mer och ansök
Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå, Uppsala, Karlstad, Flexibelt | Stängd

Caverion Trainee

Industri/produktionLäs mer och ansök