17 september, 2021

Karriärdagen är tillbaka 2021!

Notera i era almanackor för nu är det dags! För andra året i rad bjuder vi in er till det digitala eventet Karriärdagen 2021 den 6 oktober kl 16.00 - Ett underhållande och lärorikt event med prisutdelningar, studentpanel och spännande föreläsare. Tillsammans kommer vi hylla de arbetsgivare och unga talanger som utmärker sig något extra.


Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Initialt krävs att arbetsgivaren lever upp till våra grundkriterier samt passerar en urvalsprocess. I processen granskar och säkerställer expertpanelen att arbetsgivarna uppfyller det som krävs och att man bedriver ett högkvalitativt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare ur flera aspekter. Vår meriterade jury väljer sen ut de som blir ett Karriärföretag.


Nu är det dags att avgöra vilka av samtliga Karriärföretag som får ta hem åtråvärda priser - Årets Karriärföretag, Bästa Sociala Medier, Bästa Karriärsida och Bästa Aktiviteter inom Employer Branding. Vi kommer även för första gången någonsin dela ut Karriärstipendiet som kommer att gå till två personer, en student och en Young Professional där de får 20 000 kr vardera. Utöver detta kommer det fantastiska föreläsare som kommer förgylla eventet med spännande reflektioner och erfarenheter.


Anmäl er redan nu till Karriärdagen 2021 HÄR!

Fler nyheter