Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Läs mer om jobbet på ansökningssidan.

Consat – Doers of Innovation

Consat startades 1986 och är ett expansivt Techbolag med huvudkontor i Partille och verksamhet i Sydney, Delhi, Montreal, Sao Paulo, Oslo och Stockholm.

Vi är tekniskt världsledande inom uppkopplade trafikledningssystem för kollektivtrafik. Från vårt ursprung i Göteborg och samarbetet med Västtrafik har vi nu nått en sådan global spridning att solen aldrig går ner över våra system.

Inom bolagsgruppen erbjuder vi avancerad expertis inom IT, Life Science, fordonsindustri, automation, produktutveckling, energieffektivisering och nätverk- och systemunderhåll. Vi är dedikerade till att driva innovation och teknologiska framsteg inom dessa dynamiska branscher.

Vi strävar aktivt efter att vara ledande och en föregångare inom teknikintensiva områden och skapar skräddarsydda lösningar genom nära samarbete med våra kunder. Vårt fokus är att möta deras behov och utmana det etablerade. Vi tror på samarbete och värdeskapande relationer som nyckeln till framgång.

Vi har en stark inriktning på att följa FN:s globala hållbarhetsmål och att maximera vårt positiva inflytande på samhället och världen som helhet genom vårt arbete. Vår målsättning är att vara i framkant av teknologiska framsteg och att vara delaktiga i hela processen, från innovation till genomförande. 

Att arbeta hos oss

Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Att arbeta på Consat innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. Vi är lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem. Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss får du tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

Consat är det enda av bolag som för tolfte året i rad utsetts till ett av Sveriges 100 mest intressanta Karriärföretag. Ett tydligt bevis på vår långsiktiga satsning på personal och spännande uppdrag.

”Man kan själv påverka inriktningen på sin karriär, vill man specialisera sig på en sak så går det fint, men om man vill utvecklas mer, får man själv vara drivande. Om man vill bredda sig så är det viktigt att jobba på sina s.k. ”soft skills” och utveckla sig inom kommunikation, ledarskap, planering etc. Oavsett vilket man väljer, specialist eller allvetare, har vi alla en viktig roll i organisationen.”

Noor Ameen/Processingenjör 

Se våra lediga tjänster här.


”Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.”

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron  Logo
PlatsArbetsgivareBransch Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.