10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Praktikant till SoMe-hubben

Vill du lära dig mer om redaktionellt arbete inom sociala medier och skapa, dela och sprida engagerande innehåll för starka varumärken som ELLE, Femina, MåBra och Allas?

Om oss

Aller Medias SoMe-hubb skapar innehåll för varumärken som ELLE, Femina, Allas och MåBra, med mode, beauty, lifestyle, wellness och populärkultur som fokusområden. Genom våra varumärken når vi miljoner kvinnor varje månad. SoMe-hubben är ett tajt team redaktörer och videoproducenter som tillsammans skapar träffsäkert innehåll för och tillsammans med våra starka varumärken..


Om praktikplatsen

Som praktikant på SoMe-hubben får du lära dig att skapa och publicera engagerande innehåll för våra olika varumärken. Du kommer också lära dig community management och moderering


Vi söker dig som är:

  • Mitt i en journalistutbildning.
  • Mycket insatt i sociala medier, främst TikTok, Instagram och Facebook samt har ett stort intresse för trender inom respektive plattform.
  • Bra på att skapa reels och annat rörligt innehåll för främst TikTok och Instagram, samt ha erfarenhet av Adobe Premiere.
  • Intresserad av och insatt i Aller Medias varumärken.
  • Kreativ, idérik och taggad på att lära dig mer om redaktionellt arbete inom sociala medier.


Vad erbjuder vi?

Aller Media är ett pulserande mediehus i ständig utveckling, där SoMe-hubben har en nyckelroll i att bygga Aller Medias digitala innehåll och affär. Här hittar du ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Vi har en peppande och hjälpande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål utan vassa armbågar. Hos oss får du en spännande och kreativ praktikplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring samtidigt som vi bryr oss om varandra. Tillsammans med oss får du vara med och ge Sveriges kvinnor ett rikare liv genom att skapa engagerande innehåll.


Sök idag!

Praktikperioden är mellan 3 och 6 månader och gäller för höstterminen 2024. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten snarast – dock senast den 12/4.

Vårt nyrenoverade kontor ligger på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm.

Observera att:

  • Du måste studera journalistik eller annan liknande utbildning under praktikperioden.
  • Den här annonsen gäller endast praktik för höstterminen 2024.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 


Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron Aller Media Logo
PlatsArbetsgivareAller MediaBranschMediebolag Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.