Aller mediaDetaljhandeln

MotivationAller media är en platt organisation som erbjuder sina medarbetare goda möjligheter till utveckling. Med ett tydligt arbetsgivarvarumärke är det en självklarhet att Aller media betraktas som en attraktiv arbetsgivare. Aller media utför ett employer branding-arbete som är i toppklass. Allt från digital kommunikation till fysiska event är väl genomtänkt – Bra jobbat! Karriärföretagen utser härmed Aller media till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

OM ALLER MEDIA

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 55,2 %*. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi vill revolutionera mediebranschen!

Vi är ett av Sveriges största mediehus där vi varje dag utmanar status quo, springer snabbt och vågar testa nya och roligare vägar. Vi drivs av vår vision att göra kvinnors liv rikare, och vi börjar på hemmaplan, hos oss är glastaket krossat! Vår affärsidé är att, genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet, skapa underhållning och inspiration till kvinnor.

Varför jobba med oss?

För att kunna engagera, inspirera och under​hålla miljoner människor varje dag krävs en och annan boost. Här har vi samlat ett axplock av det vi tycker är härligt med att jobba på Aller media.

– Engagerande why Genom våra starka varumärken underhåller, inspirerar och engagerar vi Sveriges kvinnor. Vi finns för att ge Sveriges kvinnor ett rikare liv.

– Starka varumärken Hos oss jobbar du med 23 starka varumärken inom mode, inredning, mat, skönhet, familj, och nöje som varje vecka når miljoner läsare och besökare i hela Sverige.

– Centralt läge med takterass Vi har centrala kontor med soliga takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm, som renoveras till toppklass just nu, och i Malmö där vi sitter i nya fräscha lokaler.​

– Ett rikare liv Genom hälsoutmaningar, friskvårdsbidrag, massage, event och gemensam frukost varje månad bygger vi både hälsa och gemenskap.

– Digitala tidningar Genom vår app Pling har du tillgång till våra egna titlar och över 100 internationella magasin och veckotidningar.

Vill du vara med på vår resa? Hitta lediga tjänster här.

 

Här är vi!

Bilder

Följ Aller media på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida