Aller mediaMediebolag

MotivationAller media sätter ett stort värde i att ha medarbetaren i centrum och satsar på forskningsbaserad ledarskapsutveckling, inkluderande internkommunikation och en stark gemenskap. Aller media utför ett employer branding-arbete som är i toppklass. Allt från digital kommunikation till fysiska event har hög finish och kreativ höjd.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi vill revolutionera mediebranschen!

Vi är ett av Sveriges största mediehus där vi varje dag utmanar status quo, springer snabbt och vågar testa nya och roligare vägar. Vi drivs av vår vision att göra kvinnors liv rikare, och vi börjar på hemmaplan, hos oss är glastaket krossat! Vår affärsidé är att, genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet, skapa underhållning och inspiration till kvinnor.

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 55,2 %*. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vill du vara med på vår resa? Hitta lediga tjänster här

 

Följ Aller media på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida