Aller MediaMediebolag

MotivationAller media satsar stort på sina medarbetare och vågar testa nya vägar för att komma framåt. Här arbetar alla medarbetare mot samma mål: Att ge Sveriges kvinnor ett rikare liv. Genom att satsa på inkluderande medarbetarkommunikation, forskningsbaserad ledarskapsutveckling och självledarskapsutbildningar skapas en stark företagskultur som är både affärsdriven, varm och inbjudande. Aller media utför ett employer branding-arbete som är i toppklass.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi vill revolutionera mediebranschen!

Vi är ett av Sveriges största mediehus där vi varje dag utmanar status quo, springer snabbt och vågar testa nya och roligare vägar. Vi drivs av vår vision att göra kvinnors liv rikare, och vi börjar på hemmaplan, hos oss är glastaket krossat! Vår affärsidé är att, genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet, skapa underhållning och inspiration till kvinnor.

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 55,2 %*. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Arbetsplats och kultur

Vårt mediehus är en levande arbetsplats och en inspirationsfabrik som ständigt bubblar av kreativa projekt. Hos oss finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det roligt och enkelt att utvecklas tillsammans. Med en tydlig vision om att ge Sveriges kvinnor ett rikare liv erbjuder vi  en arbetsplats där du varje dag  får vara med och skapa underhållning och inspiration för tusentals kvinnor.

Varför jobba med oss?

För att kunna engagera, inspirera och under​hålla miljoner människor varje dag krävs en och annan boost. Här har vi samlat ett axplock av det vi tycker är härligt med att jobba på Aller media.

Engagerande why
Genom våra starka varumärken underhåller, inspirerar och engagerar vi Sveriges kvinnor. Vi finns för att ge Sveriges kvinnor ett rikare liv. Genom vår satsning Lauramånaden stöttar vi utvalda organisationer som förbättrar kvinnors liv.

Starka varumärken
Hos oss jobbar du med 23 starka varumärken inom mode, inredning, mat, skönhet, familj, och nöje som varje vecka når miljoner läsare och besökare i hela Sverige.

Centralt läge med takterass
Vi har centrala kontor med soliga takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm, som renoveras till toppklass just nu, och i Malmö där vi sitter i nya fräscha lokaler.​

Ett rikare liv
Genom hälsoutmaningar, friskvårdsbidrag, massage, event och gemensam frukost varje månad bygger vi både hälsa och gemenskap. I vår femte She Report har vi fördjupat oss i vad välmående innebär för Sveriges kvinnor, varför är det viktigt och vad det bidrar med i våra liv.

Digitala tidningar
Genom vår app Pling har du tillgång till våra egna titlar och över 100 internationella magasin och veckotidningar.

Vill du vara med på vår resa? Hitta lediga tjänster här

Följ Aller Media på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida