Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!

INTECCivilingenjör

MotivationIntec är en arbetsgivare som framhäver sitt starka employer brand med en imponerande inriktning på omsorg och inkludering. Deras företagskultur är präglad av en attraktiv och familjär atmosfär som tydligt reflekteras i deras kommunikation och storytelling. För studenter och unga yrkesverksamma erbjuder Intec en plattform för att inleda en spännande karriär och med en mängd möjligheter för tillväxt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Vi är INTEC – Beyond engineering. 

Intec är ett modernt teknikkonsultföretag som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom byggnad, industri och infrastruktur. Vi arbetar med idéer och tekniska lösningar som ger förutsättningar för framtidens hållbara samhälle. Genom att tänka bortom det förväntade utvecklar vi nya möjligheter för att skapa förändring på riktigt som får kundernas affär att växa. Vi vill lite mer, vi vill Beyond Engineering.

För en hållbar framtid behövs mer än teknik. Det behövs människor som behärskar den och har insikten i hur den skapar högst värde.

Det är inte hur stort ett företag är som skapar resultat. Det är hur stora medarbetarna får vara.

Varje dag utvecklar vi på INTEC idéer och lösningar som skapar framtidens möjligheter för ett hållbart samhälle. Kan man ha ett bättre jobb?

Är du redo för nya utmaningar och vill vara del av uppbyggnaden av Sveriges modernaste och mest expansiva teknikkonsultföretag? Vi bygger starka team tillsammans och söker lagspelare på många positioner.

Mer om oss

Följ INTEC i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsida

Bli medlem du också

som fler än

31000

andra studenter och unga yrkesverksamma som vill framåt i sin karriär.

Bli medlem du också
08-600 18 00 Skriv till oss