Karriärstipendiet för studenter - 15 000 kr att lägga på dina studier. Ansök här!

Sweco

MotivationSweco är ett Karriärföretag på grund av sitt djupa engagemang för samhällsbyggnad och hållbarhet. Som en ledande global teknikkonsultfirma erbjuder Sweco en arbetsplats där medarbetare har möjlighet att forma och påverka framtidens samhällen – alltid med stöttning av chefer och kollegor. Genom att kombinera teknisk expertis med innovation, samarbete och ett starkt hållbarhetsfokus, erbjuder Sweco en inkluderande arbetsmiljö som lockar kompetenta och drivna individer som vill göra verklig skillnad i världen. Med en tydlig vision och stark företagskultur är Sweco en attraktiv arbetsgivare för de som vill utvecklas och trivas i sitt yrke.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalitet i sociala och digitala medier

Tillsammans formar vi framtidens samhällen.

Att utforma samhällen är inte en jag-sport, det är en lagsport. Som konsult hos oss är du med och formar framtidens hållbara städer och samhällen tillsammans med 21 000 experter. Vi har styrkan av att vara många, men varje medarbetare kan driva förändring och påverka sin egen utveckling. På Sweco får du vara en del av en organisation som är i ständig rörelse och som tillsammans med våra kunder anpassar sig till ny teknik och hittar nya lösningar på framtidens utmaningar. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi kan utveckla moderna samhällen. Vill du vara med?


Vi värderar öppenhet och jämställdhet

Vi är öppna för olika synsätt och idéer, traditioner och metoder. Du, dina tankar och det du gör är viktigt för oss eftersom mångfald berikar och skapar grund för utveckling och innovation inom såväl teknik och design som processer och relationer. För oss är det också en självklarhet med att jobba med jämställdhet. Sweco finns även 2023 med på Allbrights gröna lista över jämställda börsbolag och vi rankas högst av alla teknikkonsultbolag när yrkesverksamma civilingenjörer väljer sin drömarbetsgivare.

Sweco värdesätter mångfald i alla former

– På Sweco värdesätter vi mångfald i alla former, oavsett om det rör sig om sexuell läggning, identitet eller etnicitet. När vi utformar framtidens hållbara städer och samhällen behöver vi medarbetare med olika perspektiv och erfarenheter, för det är bara så vi kan skapa inkluderande miljöer som passar alla. Dessutom är det våra olikheter som gör att arbetsmiljön på Sweco är så kreativ och inspirerande. Vårt mål är att alla medarbetare på Sweco ska kunna vara sitt bästa jag på jobbet, och därför arbetar vi ständigt för att skapa en inkluderande kommunikation och en arbetsmiljö som välkomnar alla, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd på Sweco Sverige.

Tillsammans är vi starka

Styrkan ligger i dig som individ och Sweco som organisation. Att samarbeta är inte bara lärorikt och roligt, det gör också att vi bättre sätter oss in i projekt och hittar smartare lösningar för framtidens hållbara samhällen. Vår kreativitet, vår breda kompetens och vår samarbetsförmåga gör oss starka.

Utvecklas tillsammans med kollegorna

Oavsett om du är ny i rollen eller erfaren konsult ansvarar du för affären och för att bidra med lösningar som skapar trygghet och utveckling. Vad ansvaret innebär varierar självklart beroende på tid, utmaning och uppdrag. Men du står inte ensam. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar din utveckling.

Hållbarhet i fokus

Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbart. Som samhällsbyggare har vi stora möjligheter att påverka framtiden. Hållbarhet handlar också om att måna om oss själva. Mår du bra och har balans i livet klarar du av dina uppgifter på ett bättre sätt.

Följ Sweco i sociala medier

KarriärsidaFacebookInstagramLinkedInWebbsidaX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss