Sweco

MotivationSweco är Europas ledande arkitektur- och teknikkonsult som levererar ett employer brand utöver det vanliga. De har en exceptionell känsla för det kommunikativa och bjuder på en storytelling som både imponerar och inspirerar. Deras företagskultur är spännande, öppen och inkluderande vilket lockar till sig både juniora och seniora talanger. Trots sin stora storlek lyckas Sweco skapa gemenskap och engagemang bland sina anställda.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Tillsammans formar vi framtidens samhällen.

Att utforma samhällen är inte en jag-sport, det är en lagsport. Som konsult hos oss är du med och formar framtidens hållbara städer och samhällen tillsammans med 18 500 experter. Vi har styrkan av att vara många, men varje medarbetare kan driva förändring och påverka sin egen utveckling. På Sweco får du vara en del av en organisation som är i ständig rörelse och som tillsammans med våra kunder anpassar sig till ny teknik och hittar nya lösningar på framtidens utmaningar. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi kan utveckla moderna samhällen. Vill du vara med?


Vi värderar öppenhet och jämställdhet

Vi är öppna för olika synsätt och idéer, traditioner och metoder. Du, dina tankar och det du gör är viktigt för oss eftersom mångfald berikar och skapar grund för utveckling och innovation inom såväl teknik och design som processer och relationer. För oss är det också en självklarhet med att jobba med jämställdhet. Sweco finns även 2022 med på Allbrights gröna lista över jämställda börsbolag och vi rankas högst av alla teknikkonsultbolag när yrkesverksamma civil- och högskoleingenjörer väljer sin drömarbetsgivare.

Sweco värdesätter mångfald i alla former

– På Sweco värdesätter vi mångfald i alla former, oavsett om det rör sig om sexuell läggning, identitet eller etnicitet. När vi utformar framtidens hållbara städer och samhällen behöver vi medarbetare med olika perspektiv och erfarenheter, för det är bara så vi kan skapa inkluderande miljöer som passar alla. Dessutom är det våra olikheter som gör att arbetsmiljön på Sweco är så kreativ och inspirerande. Vårt mål är att alla medarbetare på Sweco ska kunna vara sitt bästa jag på jobbet, och därför arbetar vi ständigt för att skapa en inkluderande kommunikation och en arbetsmiljö som välkomnar alla, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd på Sweco Sverige.

Tillsammans är vi starka

Styrkan ligger i dig som individ och Sweco som organisation. Att samarbeta är inte bara lärorikt och roligt, det gör också att vi bättre sätter oss in i projekt och hittar smartare lösningar för framtidens hållbara samhällen. Vår kreativitet, vår breda kompetens och vår samarbetsförmåga gör oss starka.

Utvecklas tillsammans med kollegorna

Oavsett om du är ny i rollen eller erfaren konsult ansvarar du för affären och för att bidra med lösningar som skapar trygghet och utveckling. Vad ansvaret innebär varierar självklart beroende på tid, utmaning och uppdrag. Men du står inte ensam. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar din utveckling.

Hållbarhet i fokus

Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbart. Som samhällsbyggare har vi stora möjligheter att påverka framtiden. Hållbarhet handlar också om att måna om oss själva. Mår du bra och har balans i livet klarar du av dina uppgifter på ett bättre sätt.

Följ Sweco på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida