10 000 kr och 1 års gymkort - Sök Nordic Wellness Hälsostipendium! Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Franchisetagare Upplands-Bro

HusmanHagberg söker nu Franchisetagare till Upplands-Bro. Kommunen har ca 32 tusen invånare och det görs ungefär 500 bostadsaffärer varje år i kommunen. Vi söker dig, eller er, som vill ta en del av marknaden och göra den till er i vårt koncept. Vi har starka kontor i angränsande distrikt som bidrar med kunskap och affärer.

Jag vill prata med dig/er som är mäklare och känner att det är rätt läge för nästa steg tillsammans med HusmanHagberg. Vi har redskapen, konceptet och stor efterhet från att starta lönsamma kontor och har de senaste tiden bla startat i Halmstad, Skellefteå, Klippan och Karlshamn

Kontakta
Är du nyfiken på vårt flexibla upplägg? Kontakta mig! Etableringsansvarig Christian Hjort 070-536 02 88 christian.hjort@husmanhagberg.se. Givetvis behandlas din kontakt konfidentiellt.

Att arbeta på HusmanHagberg
Våra ledord är Äkta, Passionerade Vinnare! Här får du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi är idag cirka 400 medarbetare, utspridda på 100 kontor från norr till söder. Vi är ett företag där vi har otroligt roligt tillsammans samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar alltid efter god lönsamhet för dig.

Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion. Vi är ett av de ledande mäklarföretagen i Sverige och vill fortsätta utveckla vår position tillsammans med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschMäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Gå med i Karriärnätverket för att fortsätta Formulär stäng ruta

Du kan när som helst avskriva dig genom att klicka på länken I footer av våra mail. För mer information gällande vår personintegritetspolicy, besök vår webbplats.