Sök Karriärstipendiet - 15 000 kr att lägga på dina studier och framtida karriär. Till ansökan!
Ledigt jobb
« Tillbaka

Fastighetsmäklare till Skövde

HusmanHagberg i Skövde är på frammarsch och vi söker dig som vill växa tillsammans med oss. Vi har en tydlig plan för framtiden och är nu redo att ta emot fler mäklare till vårt vinnande team. Vi som driver distriktet har lång erfarenhet av mäklarbranschen.  Vi har ett brinnande engagemang, jobbar långsiktigt och har en tydlig plan för våra anställda, vårt team och vårt bolag.

Är du glad, prestigelös och en orädd person och gillar denna annons så vill vi att du hör av dig. Självklart levererar du en hög kvalitet framför kvantitet och har nöjda kunder som rekommenderar dig vidare. För oss är rätt personlighet det avgörande.

Personalomsättningen i mäklarbranschen är alltför hög och vi jobbar för att våra mäklare ska trivas, och må bra, ha en skön balans i livet och leverera en hög kvalitet under många år framåt.

Vi älskar att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär. Målet är alltid att kunderna ska bli så nöjda att de väljer att anlita oss igen. Då har vi lyckats. Nöjda och glada kunder är den viktigaste bekräftelsen på att det vi gör är rätt. Vårt kontor har en stabil grund och de bästa mäklarna, vilket gör att vi kan maximera förutsättningarna för att växa på marknaden. Hos oss finns alla möjligheter att trivas.

HusmanHagberg är en expansiv fastighetsmäklarkedja med ett framgångsrikt koncept. Vi har en oberoende franchisegivare, fristående från banker och försäkringsbolag. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord äkta, passionerade, vinnare. HusmanHagberg grundades 1997 av två riktiga mäklarentreprenörer och vi är idag över 400 medarbetare och har drygt 100 kontor. Vi är en mäklarkedja som har roligt och växer tillsammans och som alltid strävar efter högsta kvalitet och bästa service mot våra kunder. Vi är idag en av de ledande mäklarkedjorna i Sverige och vi vill fortsätta utveckla vår position med dig.

Ansök härAnsök här - Chevron
Ansök härAnsök här - Chevron HusmanHagberg Logo
PlatsArbetsgivareHusmanHagbergBranschFörsäljning, inköp, marknadsföring,Fastighetsmäklare Sista ansökningsdag Se alla jobbSe alla jobb - Chevron

Stipendier

Sök stipendier i Sveriges största stipendieportal

Se alla stipendier »

Lediga Jobb

Sök lediga jobb från Sveriges attraktivaste arbetsgivare i vår jobbportal

Se lediga jobb »

Traineeprogram

Sök traineeprogram från Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Se traineeprogram »
Bli medlem i Karriärnätverket för att fortsätta:

🌟 Du får tillgång till vår stipendieportal med över 500 stipendier

🌟 Kan göra bevakningar på stipendier, traineeprogram eller lediga jobb som du är intresserad av

🌟 Ta del av rabatter och tävlingar från våra samarbetspartners

🌟 Access till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Läs mer om Karriärnätverket här!

Bli medlemLogga in